| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi jel vam bad kad...... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: deedee00 ma ja nemam sindrom mamice,vise me privlace malo stariji decki jer se osjecam sigurnije,pruzaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bad kad...... Citat:
(bez ljutnje)Ovo drugo i jest najbitnije... | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Celebrity | Re: jel vam bad kad...... Citat:
stvar je u tome da sam u zadnje vrijeme manipulativna osoba kad su decki u pitanju,i sto mi je teze nekog manipulirati to mi je zanimljivije! ne radim to namjerno,ali sam primjetila da moram imati sve pod kontrolom (ne radim scene i nisam preljubomoran tip) nego jednostavno sam trenutno u periodu svog zivota kad sam postala malo bitch (posljedica vecih razocaranja)! a ne zelim biti takva i zato mi treba netko da me spusti na zemlju,a to moze samo decko koji je siguran u sebe,koji ima iskustva i volje za to! mladji decki (naravno,iznimke uvijek postoje) su za mene igrackice znam da cete me napasti,ali sto ljudi,sto cudi ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07 Godina: 41
Poruka: 43
![]() | Re: jel vam bad kad...... Pa čovječe godine nisu važne. Moja žena je starije od mene pa ni njoj nije smetalo kako ni tad kad smo se upoznali tako ni sad kad smo u braku već 12 godina. Ali lijepo je da si iskren sa ženskim spolom jer od laži nema fajde - niš od toga - svaka prijevara i laž se brzo otkriju. Zato budi to što jesi i naći ćeš sebi srodnu dušu. Pa sretno.
__________________ Mate |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 207
![]() | Re: jel vam bad kad...... Citat:
Nisam oženjen ali slažem se ![]()
__________________ De gustibus non est disputandum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bad, jel, kad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |