| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jesmo li postali papci ? u Društvo forumu; Sjetimo se nekada dobrih starih vremena kad su muški varali i tukli žene. A sada one varaju nas, a ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Jesmo li postali papci ? | |||
| Jesmo,papci smo... | | 38 | 64.41% |
| Nismo,kako je bilo nekad tako je i sad... | | 21 | 35.59% |
| Glasači: 59. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Sjetimo se nekada dobrih starih vremena kad su muški varali i tukli žene. A sada one varaju nas, a bogami neke i tuku muževe. Pa jel je do toga došlo ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Jesmo li postali papci ? Mislim da ni muškarci ne trebaju tući i varati žene, kao što ni žene to ne trebaju raditi muškarcima I šta se tu više ima raspravljati Ali činjenica je da je toga uvijek bilo i da će uvijek i biti-i sa ženske i sa muške strane...ali razlika je samo u tome što muškarci to nikada nisu krili, a sada više ne kriju to ni žene ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | glasao sam za ...jesmo, papci smo....ali mislim ipak da je komentar o tučama i razbijanjima suvišan i primitivan, pa makar i kao zajebancija
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Jesmo li postali papci ? Hm, ja nebih nikad udario curu, niti bi dozvolio da neka mene mlatara . Stoga nisam papak, ali nisam ni razbojnik...Ma ja sam suzdrzan! ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Jesmo li postali papci ? Mislio sam da će biti veći odaziv na anketi ali je neke očito strah da im žena ne vidi kaj su odgovorili... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesmo li postali papci ? ako si varao i tukao ženu nekad,a danas ona to radi tebi (ili radite to uzajamno),onda si bio i ostao papak.. ako nisi varao i tukao ženu,a ona tebe je onda si postao papak ako si je varao i tukao,a ona sjedi i šuti-ti si papak,a ona je glupa
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 25-12-06 Lokacija: Jamaica
Poruka: 32
![]() | Re: Jesmo li postali papci ? Ja mislim da smo papci(iako ja nisam nit udaram nit mene udaraju) jer pogle sudnicu- frajer veli da se zena napila, i da ga je udarala[a kao trenirala judo] gadjala s vilicom, terala ga da van spava, dovodila nekog masnog talijana a on je samo gledo dok mu puni zenu -fikcija u vec jadnoj sudnici dovoljno govori o statusu muskog u drustvu! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: jesmo, papci, postali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.

I šta se tu više ima raspravljati

. Stoga nisam papak, ali nisam ni razbojnik...
nit udaram nit mene udaraju) jer pogle sudnicu- frajer veli da se zena napila, i da ga je udarala[a kao trenirala judo] gadjala s vilicom, terala ga da van spava, dovodila nekog masnog talijana a on je samo gledo dok mu puni zenu -fikcija u vec jadnoj sudnici dovoljno govori o statusu muskog u drustvu!