| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jesmo li postali papci ? u Društvo forumu; meni nije problem ništa radit i radim sve osim kuhanja jer to ne znam jer nikad nisam imao potrebu ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Jesmo li postali papci ? | |||
| Jesmo,papci smo... | | 38 | 64.41% |
| Nismo,kako je bilo nekad tako je i sad... | | 21 | 35.59% |
| Glasači: 59. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Jesmo li postali papci ? meni nije problem ništa radit i radim sve osim kuhanja jer to ne znam jer nikad nisam imao potrebu za ti mislim znam napravit za sebe ali nebi se usudio recimo napravit ručak za 6 ljudi, nisam još oženjen ali imam djevojku i volim joj pomoć u kućanskim poslovima bilo kod mene bilo kod nje nije mi nikakav problem, nevolim baš usisavat jer mi je to zamorno i monotono al zato volim brisat prašinu i prat prozore i takve poslov to me nekako opušta pustim glazbu i ne mislim na ništa, jako mi je glupo da ona sve radi sama i uvijek pomognem ili napravim to sam jer ipak ja sam jači i mogu napravit puno više posla od nje i lakše mi je nego njoj volim ju i nemogu gledat da ona nešto radi a ja da ladim jaja mislim općenito se osjećam jako glupo ako nemogu pomoć i nisam papak radi toga onaj ko misli da je papak ako pomaže ženi nek si sam pre, pegla, puši................. ![]()
__________________ zajebancija osnovni preduvjet dobrog života |
| | |
| | #142 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesmo li postali papci ? kresola, ma shvatila sam ja tebe i to je fakat pohvalno, za ostalo se šalim, jbg, ne idu svakom dobro iste stvari ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesmo li postali papci ? Citat:
![]() sudoper popravi drugi do treći dan (ovisno koliko mu treba )a ovo zadnju rečenicu imam kontra foto-argument ![]() sve u svemu, dobar si ![]() ponekad se oda lažima kao sad , ali no big deal ![]() Carice- ma samo ti njega roštiljaj, vidiš kako si ga stjerala u kut ![]() | |
| | |
| | #144 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesmo li postali papci ? ![]() odmah treći dan nije loše, bolje ga prat kad malo odstoji i onak se lijepo skori ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: jesmo, papci, postali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

...i nikad se ne bi bunio doma prat suđe, popravljat sudoper, kuhat ručkove, prati veš (e ovo na mašinu samo...jebiga, ispadne jako nečisto nakon što ga na ruke operem) i nije nikakav šovinizam, jednostavno mi te stvari loše idu....a uvijek sam za podijeliti kućanske poslove, ta nisam lud gledat mi ženu kako radi po kući a ja noge u zrak pivo i Tv.....
)

, ali no big deal
nije loše, bolje ga prat kad malo odstoji i onak se lijepo skori