Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Jeste li ikad ševili kurvu u Društvo forumu; jeste ikad spavali sa kurvom...baš me zanima, dali ste ikad platili sex, i kako vam je bilo.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-12-06, 02:05   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Jeste li ikad ševili kurvu

jeste ikad spavali sa kurvom...baš me zanima, dali ste ikad platili sex, i kako vam je bilo..
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 07:14   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase
Re: Jeste li ikad ševili kurvu

...haha nije valjda da skupljas dzeparac za damu sumnjivoog morala...

...nikad nisam platio sex,niti mi se "dize" na to moram priznati...ali moj stav je poljuljao jedan Svedski sajt sa poslovnom pratnjom....jbt kad sam video te cure mmmmmmm....znaci, prelepe su(ili je to samo sminka u photoshopu)...onda sam potrazio poslovnu pratnju u It(posto cesto idem na put tamo) i nasao "elitnu" poslovnu pratnju...cure su zaista prelepe,a cesto i fakultetski obrazovane....noc sa njima je od 700 do 1500eura(sat je nesto jeftiniji ali bi svakako bio previse kratak)....ako bih bio sam u hotelskoj sobi,verovatno ne bih odoleo da pozovem taj broj...a to ce se jednom i desiti....

Zadnji Uredio Serbo_Croatian : 14-12-06 u 07:17.
Serbo_Croatian je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 07:22   #3 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,861
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

NIsam nikad bio s prostitutkom niti sam ikad (do sad ) platio za sex.

Pričao mi frend da kad je bio u Amsterdamu da je išao u onu njihovu četvrt Crvenih svjetiljki (nemože to propustiti kad je već tamo ) i ušao u jedan hmm butik al je bio tolko pijan (ili napušen) da mu se nije uopće digao
Veli da se ženska dosta trudila da ga probudi al ništa, i na kraju odustala

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 08:30   #4 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Nisam, bar ne s ovim očitim
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 09:55   #5 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

da...bilo je svega...i pusione...pogotovo kod ugljese....bimbo..ali je jedna iz hong konga bila mljac...visoka vitka s silikonskim dudama..prezgodna....a radi li radi..mljac...ja mislim da je kostalo 30 dm ondasnjih...hehe...
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 11:07   #6 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ako ovo uvrstimo u jednadžbu (čitaj temu) SVE ŽENE SU KURVE, dobijemo pitanje DA LI STE IKAD ŠEVILI ŽENU
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 14:21   #7 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ne. Niti namjeravam.
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 14:34   #8 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ne
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 15:23   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 29
Poruka: 50
dzontra se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
ako ovo uvrstimo u jednadžbu (čitaj temu) SVE ŽENE SU KURVE, dobijemo pitanje DA LI STE IKAD ŠEVILI ŽENU
dobra fora!!
jesam jednom u švabiji, crnkinju, 30 eura...i za te pare radiš s njom šta hoćeš!!
meni je bilo fenomenalno i nisam uopće dvojio da ili ne kada sam je vidio kako izgleda.
bilo je to iz čiste znatiženje i baš zbog toga što je bila crna.
tamo je drugačije, pokažu ti nešto kao sanitarna knjižica na tvoj zahtjev, testiraju se na spolne bolesti svaki tjedan što možeš provjeriti u tim knjižicama, rade u zgradama od po 5 katova (tamo gdje sam ja bio) u sobicama sa kupatilom, obavezan kondom i nema ljubljenja u usta (a tko bi pametan to i radio??), plaćaju porez i imaju socijalnu i zdravstvenu zaštitu.
a ovo kod nas na štajgi ne bi ni pogledao!!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 17:24   #10 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Da, a ti znaš da je ona tebi 100% pokazala svoju sanitarnu knjižicu i svoje testove I sigurno na čelu ima istetovirano svoje ime i prezime još od rođenja I ti sigurno si tad znao kako njemačka sanitarna uopće i izgleda Neki ljudi stvarno znaju biti naivni
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kurva, prostitutka, sex

« zornjak | Sexy cure »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114