| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jeste li ikad ševili kurvu u Društvo forumu; jeste ikad spavali sa kurvom...baš me zanima, dali ste ikad platili sex, i kako vam je bilo..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Jeste li ikad ševili kurvu ...haha nije valjda da skupljas dzeparac za damu sumnjivoog morala ......nikad nisam platio sex,niti mi se "dize" na to moram priznati...ali moj stav je poljuljao jedan Svedski sajt sa poslovnom pratnjom....jbt kad sam video te cure mmmmmmm....znaci, prelepe su(ili je to samo sminka u photoshopu)...onda sam potrazio poslovnu pratnju u It(posto cesto idem na put tamo) i nasao "elitnu" poslovnu pratnju...cure su zaista prelepe,a cesto i fakultetski obrazovane....noc sa njima je od 700 do 1500eura(sat je nesto jeftiniji ali bi svakako bio previse kratak)....ako bih bio sam u hotelskoj sobi,verovatno ne bih odoleo da pozovem taj broj...a to ce se jednom i desiti.... ![]() Zadnji Uredio Serbo_Croatian : 14-12-06 u 07:17. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Jeste li ikad ševili kurvu NIsam nikad bio s prostitutkom niti sam ikad (do sad ) platio za sex.Pričao mi frend da kad je bio u Amsterdamu da je išao u onu njihovu četvrt Crvenih svjetiljki (nemože to propustiti kad je već tamo ) i ušao u jedan hmm butik al je bio tolko pijan (ili napušen ) da mu se nije uopće digao ![]() Veli da se ženska dosta trudila da ga probudi al ništa, i na kraju odustala ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Jeste li ikad ševili kurvu da...bilo je svega...i pusione...pogotovo kod ugljese....bimbo..ali je jedna iz hong konga bila mljac...visoka vitka s silikonskim dudama..prezgodna....a radi li radi..mljac...ja mislim da je kostalo 30 dm ondasnjih...hehe...
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #6 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Jeste li ikad ševili kurvu ako ovo uvrstimo u jednadžbu (čitaj temu) SVE ŽENE SU KURVE, dobijemo pitanje DA LI STE IKAD ŠEVILI ŽENU
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-11-06 Godina: 29
Poruka: 50
![]() | Re: Jeste li ikad ševili kurvu Citat:
dobra fora!!jesam jednom u švabiji, crnkinju, 30 eura...i za te pare radiš s njom šta hoćeš!! meni je bilo fenomenalno i nisam uopće dvojio da ili ne kada sam je vidio kako izgleda. bilo je to iz čiste znatiženje i baš zbog toga što je bila crna. tamo je drugačije, pokažu ti nešto kao sanitarna knjižica na tvoj zahtjev, testiraju se na spolne bolesti svaki tjedan što možeš provjeriti u tim knjižicama, rade u zgradama od po 5 katova (tamo gdje sam ja bio) u sobicama sa kupatilom, obavezan kondom i nema ljubljenja u usta (a tko bi pametan to i radio??), plaćaju porez i imaju socijalnu i zdravstvenu zaštitu. a ovo kod nas na štajgi ne bi ni pogledao!!!!!!! ![]()
__________________ 100 ljudi, 100 ćudi - 100 žena 200 sisa! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Jeste li ikad ševili kurvu Da, a ti znaš da je ona tebi 100% pokazala svoju sanitarnu knjižicu i svoje testove I sigurno na čelu ima istetovirano svoje ime i prezime još od rođenja I ti sigurno si tad znao kako njemačka sanitarna uopće i izgleda Neki ljudi stvarno znaju biti naivni ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kurva, prostitutka, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

...
) i ušao u jedan hmm butik
) da mu se nije uopće digao 

a 

I sigurno na čelu ima istetovirano svoje ime i prezime još od rođenja