| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jeste li kad udarili ženu ? u Društvo forumu; Jeste li kad udarili ženu,djevojku,majku,susjedu,prijateljicu...? Mislim baš udarili... Šamar,šakom u nos ili zube,koljenom u ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Jeste li kad udarili ženu ? | |||
| Jesam | | 24 | 16.55% |
| Nisam | | 121 | 83.45% |
| Glasači: 145. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Jeste li kad udarili ženu ? Jeste li kad udarili ženu,djevojku,majku,susjedu,prijateljicu...? Mislim baš udarili... Šamar,šakom u nos ili zube,koljenom u čelo,cipelarka i slično... Jel vam poslije bilo žao ? Nije bitan razlog,povod i tko je kriv ! Jeste ili niste... Evo i ankete...anonimna je pa možete biti iskreni !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste li kad udarili ženu ? Nikad nisam, nikad ne bi i gade mi se ljudi koji to rade.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Administrator | Re: Jeste li kad udarili ženu ? kad sam bio mali imaju mi starci sliku di sam ošamario jednu jer mi nije htjela dati igračku, a na slici se vidi kak sam ja uzeo igračku, a ona plače i drži se za lice, imao sam oko 5 godina ![]() a inače ovako sam jednu povukao za kosu ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad udarili ženu ? Nikad nisam udario ženu A sve lowlife-ove koji se usude pomislit da bi nekad, u nekim "posebnim okolnostima" eventualno pokušali udarit ženu - sve takve spodobe (jer to nisu ljudi nego spodobe) - bih umlatio, zapalio i popišao se na njih. Mislim da je moj stav o udaranju žena sasvim jasan.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad udarili ženu ? Citat:
![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: Jeste li kad udarili ženu ? Nikad nisam udario niti jednu osobu ženskog spola
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: udarananje zene, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:49.

.