| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jeste li kad udarili ženu ? u Društvo forumu; Ne računa se... |
| Vidi Rezultate Anketa: Jeste li kad udarili ženu ? | |||
| Jesam | | 26 | 15.95% |
| Nisam | | 137 | 84.05% |
| Glasači: 163. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste li kad udarili ženu ? Ne računa se ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad udarili ženu ? Citat:
Al dobra ideja, ja bi ju radje okrenuo, nagnuo i po guzi ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad udarili ženu ? Druga stvar je ako si sa nekim u duzoj vezi. Ako ima nasilja tada nema međusobnog poštivanja i tada veza kao veza ne postoji pa ako nema više sile onda ćemu se dalje patiti.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Purger | Re: Jeste li kad udarili ženu ? Citat:
A kaj tražiš dečke koji su solo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 46
![]() | Re: Jeste li kad udarili ženu ? Ne, ne zanimaš me i ne trebaš mi se nuditi! Zanimalo me je koliko je muških ovdje oženjeno iz razloga što je lako cvrkutati kao svi vi dok niste u braku. U braku se naglo uključi svjetlo i isplivaju neke stvari kojih ranije nije bilo. Pa me zanima, koliko ima takvih koji govore o ne agresivnosti dok je svjetlo uključeno. Ako možeš pratiti simboliku. Ili ti treba nacrtati. Pripazi na riječnik, ovdje se ne tolerira vrijeđanje ostalih članova. Ovo ti je posljednja opomena! Zadnji Uredio daidza : 19-02-07 u 14:36. |
| | |
![]() |
| Tagovi: udarananje zene, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.