Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Jeste li kad udarili ženu ? u Društvo forumu; Ne računa se...

Vidi Rezultate Anketa: Jeste li kad udarili ženu ?
Jesam 26 15.95%
Nisam 137 84.05%
Glasači: 163. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-07, 23:17   #31 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,930
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Jeste li kad udarili ženu ?

Ne računa se

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-07, 23:20   #32 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,355
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ne računa se
Huh dobro je. Al onda sam nasao nacin kako se ponasati kada te zena mlati. Nekako ju prek koljena pa udri fliskanje po guzi. Tko zna sta još iz toga može proizaci
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 02:01   #33 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Kad te počne šamarat trebaš je uhvatit za zglobove na rukama, nedat joj da te daljnje napada i dobro je zažvalit.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 08:28   #34 (permalink)
Dr. Love

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Kad te počne šamarat trebaš je uhvatit za zglobove na rukama, nedat joj da te daljnje napada i dobro je zažvalit.
Aha, i onda odjednom prvo osjetis dvije kuglice u ustima i djelić sekunde nakon toga ostru bol u preponama. U prijevodu tak te nabila u jaja da su ti u ustima zavrsila.
Al dobra ideja, ja bi ju radje okrenuo, nagnuo i po guzi
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 08:37   #35 (permalink)
baci mi nekaj gospođaaaaa

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,160
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

ne sibam zene....prejak sam za to
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 09:59   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 46
JuricaBrzanjac se izdvaja iz mase

Baš me zanima koliko vas je oženjeno?
Nisam nikada udario ženu, ali ne bih joj nikada dozvolio da ona mene udari. Ili bi me udarila samo jednom.
JuricaBrzanjac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 10:05   #37 (permalink)
Dr. Love

Druga stvar je ako si sa nekim u duzoj vezi. Ako ima nasilja tada nema međusobnog poštivanja i tada veza kao veza ne postoji pa ako nema više sile onda ćemu se dalje patiti.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 11:48   #38 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,930
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: JuricaBrzanjac Pogledaj Poruke
Baš me zanima koliko vas je oženjeno?
Nisam nikada udario ženu, ali ne bih joj nikada dozvolio da ona mene udari. Ili bi me udarila samo jednom.

A kaj tražiš dečke koji su solo

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 14:20   #39 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 46
JuricaBrzanjac se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
A kaj tražiš dečke koji su solo
Ne, ne zanimaš me i ne trebaš mi se nuditi!
Zanimalo me je koliko je muških ovdje oženjeno iz razloga što je lako cvrkutati kao svi vi dok niste u braku. U braku se naglo uključi svjetlo i isplivaju neke stvari kojih ranije nije bilo. Pa me zanima, koliko ima takvih koji govore o ne agresivnosti dok je svjetlo uključeno. Ako možeš pratiti simboliku. Ili ti treba nacrtati.

Pripazi na riječnik, ovdje se ne tolerira vrijeđanje ostalih članova. Ovo ti je posljednja opomena!

Zadnji Uredio daidza : 19-02-07 u 14:36.
JuricaBrzanjac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 14:42   #40 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,833
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: JuricaBrzanjac Pogledaj Poruke
Ne pederu, ne zanimaš me i ne trebaš mi se nuditi!
Oooooo tako se ne razgovara
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: udarananje zene, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114