| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? u Društvo forumu; Totalno bolesno!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? Ja znam lika koji si je sam pušio kurac pred pola petrinje,i svršio si u usta Mogo si je i šupak polizat...burppp odurno.Mislim da ima čak snimka negdje na netu SINKO NE RADI TO!
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? Ne,nema sanse,meni je ipak sladje cure lizat,ne padaju mi na pamet slicne stvari!Ali pustimo takve tipove,ljudi stvarno probaju svasta,i gore stvari,vise me nista ne iznenadjuje,ali koliko cura bi sebi liznulo kokicu da moze,al opet i da se to moze ne bi to priznale da jesu,zato necu nista komentirati,njemu svaka cast na hrabrosti sto je priznao! ![]() Zadnji Uredio Mateo-sb : 07-09-07 u 17:23. Razlog: Dodati! |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 132
![]() | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? da to radim svaki dan!
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakav je okus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:03.

SINKO NE RADI TO!
Tko rano rani,zahebo je pjevca

Ne,nema sanse,meni je ipak sladje cure lizat,ne padaju mi na pamet slicne stvari!

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!