| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? u Društvo forumu; Ne znam pušiti kurac... možda i znam, ali nikad nisam probao, pa ne želim na sebi eksperimentirati... Zamisli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? Ne znam pušiti kurac... možda i znam, ali nikad nisam probao, pa ne želim na sebi eksperimentirati... Zamisli da ti neko vikne Vatraaa!!, dok si pljugaš i izletiš iz stana sa djelom sebe u ustima... blah...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? Tema je jebena!!! Jebena za nasmijat se majke mi ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? Citat:
Uglavnom, meni to čak i nije tako bolesno, samo teško izvedivo. Sve što nije svakidašnje, svi se odmah zgražaju. Ako je mastrubacija ok, onda mi je pušenje negdje u istom rangu. Znam, znam, sad ćete reći da sam ja bolesna, ali evo, zamislila sam i uopće mi slika nije gadi... ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Banned | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? Citat:
![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? Nikad mi tako nešto nije palo napamet... Tko voli nek izvoli !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 10
![]() | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? e pa ja sam čuo da si je marylin manson izvadio par rebara kako bi to mogao prakticirati pa si ti misli...
__________________ RAĐE JE... STARE BAKE, NEGO DA SLUŠAM NARODNJAKE! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakav je okus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.