| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? u Društvo forumu; Đizus koja tema.....ovaj...odgovor na pitanje..NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sad da malo prokomentiram....moguce je ...frend u osnovnoj nas je uvjeravao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? Đizus koja tema.....ovaj...odgovor na pitanje..NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sad da malo prokomentiram....moguce je ...frend u osnovnoj nas je uvjeravao da može al mu mi nismo vjerovali i na moju žalost nam je demonstrirao...srecom prek hlaca...i u srednjoj sam imao frenda kojem mu je uvjek "frend" davao neke bizarne klipove zajedno sa cdovima i jedan od klipova je bio isjecak lika koji ga sam sebi pljuga....još uvjek imam trume od tog kilpa...
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? [QUOTE//]Jedan pametan covjek//[quote] jedan pametan covjek jednom je rekao KAKVE SVE SPODOBE HODAJU OVIM SVIJETOM recimo samo da potpisujem tu izjavu
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 133
![]() | Re: Jeste li si kada pokušali popušiti kurac? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i opet neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ vuhuuuuuuuuu |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakav je okus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:41.

...i daj nabaci neku fotku, baš me zanima kak to uspiješ!