| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kad ste počeli sa drkicom u Društvo forumu; dobro culi smo!!! ne moras dva put pisat sa 12 pa drkas....sram te bilo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste počeli sa drkicom dobro culi smo!!! ne moras dva put pisat sa 12 pa drkas....sram te bilo ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #123 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste počeli sa drkicom nije king kong je moj uzor![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #125 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste počeli sa drkicom onda si nađi drugog uzora mozda tarzana ili jane ![]()
| | |
| | #128 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste počeli sa drkicom jebiga, tarzan zalutao na CP i nema ga vise od godinu dana sta ces, covjek zauzet s poslovima u đungli ![]()
| | |
| | #130 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 43
Poruka: 135
![]() | Re: Kad ste počeli sa drkicom prvi put mi je treba zdrkala još u osnovnoj
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, drkica, mladost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.

Tko rano rani,zahebo je pjevca