| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kad ste počeli sa drkicom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sunka5 Prije 10min i još traje............ drkas na slova na forumu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste počeli sa drkicom Možda ima dva monitora? ![]() Mozda ga pale avatari od pojedinih clanica. ak imas bujnu mastu svasta se da izvesti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kad ste počeli sa drkicom sa nekih 6,7bila san sama doma,skinila se plesala i onda si ugledala bradavice..počela ih dirat.baš mi je bilo lipo pa san nastavila.sa 8 san svaku noć skakala po kušinu.relativno rano..ali brine me polubrat,ide u 8 razred i drka na mene.neznam šta da radim...mali valjda misli.moj tatu njenu mamu.ja sin ona kćer-nas dvoje...namjerno mu upadan kad god mogu u sobu,promatra me u svako ogledalo-mali gad...(počet ću ga ucjenjivat)
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste počeli sa drkicom Citat:
Ja bi da san tvom mistu sta isprid njega i pustia da se iživi, ali nisan na tvome mistu fala bogu i da imam polusestru koja drka na mene plesnia bi je kurcen po faci.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kad ste počeli sa drkicom ma razumin da je to normalno.bolje da drka na mene.em mi diže ego,em račun od interneta neće preć tisuću i neće imat potrebu jebavat one smrdljive pi*ke sa postera ali svejedno,mislim šta ako mi upadne u sobu dok spavan bez majce u gaćicama i počme nešto...neman ja niš posebno protiv ali ruku na grud,mali je ružan i ne baš razvijen. a ko zna kolko je poremećen pa da mi počme ostavljat spermu po wc-šolji,ja sidnen na to i eto nosin bratovo dite.mislim-nemoš tako govorit...puno je tu problema...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, drkica, mladost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.

Svi smo mi MASS SARR