Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Kad ste počeli sa drkicom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sunka5 Prije 10min i još traje............ drkas na slova na forumu?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-07, 11:59   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Kad ste počeli sa drkicom

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Prije 10min i još traje............
drkas na slova na forumu?
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 12:00   #22 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,070
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Možda ima dva monitora?
Mozda ga pale avatari od pojedinih clanica. ak imas bujnu mastu svasta se da izvesti
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 12:39   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Prije 10 - te godine.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 18:53   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 988
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
drkas na slova na forumu?
Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Možda ima dva monitora?
Mozda ga pale avatari od pojedinih clanica. ak imas bujnu mastu svasta se da izvesti
Ma kakvi avatari...Potpisi i reputacije me pale..........

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 18:57   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Sa 11-12 godina

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 19:11   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 446
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Vrlo mlad
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Baby Pic.jpg (72.9 KB, 28 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 16:26   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

sa nekih 6,7bila san sama doma,skinila se plesala i onda si ugledala bradavice..počela ih dirat.baš mi je bilo lipo pa san nastavila.sa 8 san svaku noć skakala po kušinu.relativno rano..ali brine me polubrat,ide u 8 razred i drka na mene.neznam šta da radim...mali valjda misli.moj tatu njenu mamu.ja sin ona kćer-nas dvoje...namjerno mu upadan kad god mogu u sobu,promatra me u svako ogledalo-mali gad...(počet ću ga ucjenjivat)
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 16:36   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

prije nego su jaja pocela proizvodnju sperme, onda se samo tresa...
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 19:26   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 446
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
sa nekih 6,7bila san sama doma,skinila se plesala i onda si ugledala bradavice..počela ih dirat.baš mi je bilo lipo pa san nastavila.sa 8 san svaku noć skakala po kušinu.relativno rano..ali brine me polubrat,ide u 8 razred i drka na mene.neznam šta da radim...mali valjda misli.moj tatu njenu mamu.ja sin ona kćer-nas dvoje...namjerno mu upadan kad god mogu u sobu,promatra me u svako ogledalo-mali gad...(počet ću ga ucjenjivat)
To je sasvim normalna stvar da polubrat drka na tebe, neka te to ne brine.
Ja bi da san tvom mistu sta isprid njega i pustia da se iživi, ali nisan na tvome mistu fala bogu i da imam polusestru koja drka na mene plesnia bi je kurcen po faci.
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 19:32   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

Citat:
Pravi autor: Chuorakk Pogledaj Poruke
To je sasvim normalna stvar da polubrat drka na tebe, neka te to ne brine.
Ja bi da san tvom mistu sta isprid njega i pustia da se iživi, ali nisan na tvome mistu fala bogu i da imam polusestru koja drka na mene plesnia bi je kurcen po faci.
ma razumin da je to normalno.bolje da drka na mene.em mi diže ego,em račun od interneta neće preć tisuću i neće imat potrebu jebavat one smrdljive pi*ke sa postera ali svejedno,mislim šta ako mi upadne u sobu dok spavan bez majce u gaćicama i počme nešto...neman ja niš posebno protiv ali ruku na grud,mali je ružan i ne baš razvijen. a ko zna kolko je poremećen pa da mi počme ostavljat spermu po wc-šolji,ja sidnen na to i eto nosin bratovo dite.mislim-nemoš tako govorit...puno je tu problema...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crkva, drkica, mladost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114