| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kad ste počeli sa drkicom u Društvo forumu; čakiju u ruke i na skraćivanje pitona.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kad ste počeli sa drkicom Citat:
i nosiš lance po đepovima......ako si reka da češ sić,onda sici bokte,..nemoj te šeme vamo tamo-nego opali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste počeli sa drkicom Citat:
![]() A ti fino njemu lipo das one stvari? Mali sretan jer je umocio, ti sretna jer se jebavas (poklonjenom konju se ne gleda u zube ). Još fino pozovete i starce i imate party za cijelu obitelj ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste počeli sa drkicom Od običnog drkanja došli do incesta, ova cila priča me jebeno nasmijala ![]() A ti MBK govoriš o problemima, danas je normalno da se brat i sestra žene, pogledaj engleze, teksašane, većina njih su produkti bezuvjetne istokrvne ljubavi neka te to ne brine, moguće je da se iz bratske ljubavi rodi nešto lijepo ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je Zadnji Uredio Chuorakk : 24-05-07 u 18:46. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste počeli sa drkicom Citat:
To je nova metoda trudnoće?
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, drkica, mladost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

hmm