Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Kad treba krenut u teretanu? u Društvo forumu; ovo me zanima ovako..imam 15 godina. 184cm, 74kg imam kolko tolko razvijene misice na rukama (radim sklekove i te ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-08, 00:06   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 1
Poruka: 394
dropa99 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99
Kad treba krenut u teretanu?

ovo me zanima
ovako..imam 15 godina. 184cm, 74kg
imam kolko tolko razvijene misice na rukama (radim sklekove i te gluposti) i imam plocice (cure, javite na pm za broj il sliku )
al nemam razvijene prsne misice, a kolko sam cuo to se dobije vrlo lako ak ides u teretanu, al sam isto tako cuo kao da ne valja ic u teretanu prije 17 godina (nemrem se trenutno sjetit zbog kojeg razloga)
ak neko od vas ide u teretane..jel mi moze rec kad je krenuo i kad ja mogu krenut i kolko se to otprilike placa

zahvaljujem
Odgovori sa citatom
Star 03-05-08, 18:22   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-05-08
Poruka: 6
Skyscraper se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Skyscraper
Re: Kad treba krenut u teretanu?

gle ja sam 176 cm i 66 kg tezak.. i ne idem u teretanu neg doma radim s utezima.. poceo sam sa 14 godina...imas puno vjezba za sam radit doma tak da ne moras trosit novce na teretanu... a sto se tice godina.. ti mozes krenit u teretanu kad god zelis.. jedino sto ce ti se usporit rast ako krenes prije 17, al posto si 184 cm to ti i ne igra neku ulogu.. evo ti adresa sa youtube-a za neke vjezbe za prsa... http://youtube.com/watch?v=nQAh7m4xsMo
Skyscraper je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-08, 18:42   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-04-08
Godina: 24
Poruka: 58
monco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dropa99 Pogledaj Poruke
ovo me zanima
imam kolko tolko razvijene misice na rukama (radim sklekove i te gluposti) i imam plocice (cure, javite na pm za broj il sliku )
al nemam razvijene prsne misice, a kolko sam cuo to se dobije vrlo lako ak ides u teretanu, al sam isto tako cuo kao da ne valja ic u teretanu prije 17 godina (nemrem se trenutno sjetit zbog kojeg razloga)
ak neko od vas ide u teretane..jel mi moze rec kad je krenuo i kad ja mogu krenut i kolko se to otprilike placa

zahvaljujem
nista se ne postize na brzinu,za teretanu ti je malo rano,ako budes ipak odlucio najvaznije je da radis pravilno to bi ti neko trebao pokazat inace moze doci do ozljeda,za prsa ti je zakon ravni i kosi benč te potisak bučicama,za povecanje prsnog kosa ti je jako dobro trcanje i plivanje,i to ti je to,cijena 150-200kn na mjesec,tu bi se dalo jos sto sta rec al ti se najbolje posavjetuj s trenerom u teretani on ce ti sve to bolje objasnit,
Odgovori sa citatom
Star 03-05-08, 18:45   #4 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

fala oboici
rep
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 16:10   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 18
Poruka: 844
Outlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Outlaw

oces moj savjet?jebes teretanu..to je za pickice kojima se gadi fizicki posao..ako imas ista zemlje doma il igdje nesto za raditi idi radi..sto vise fizickog posla,tako ces ojacat..a ne teretana,to je goli kurac. Nikakav hejt samo iskazujem svoje misljenje
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 18:50   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-04-08
Godina: 24
Poruka: 58
monco se izdvaja iz mase

samo ti slusaj ovog gore pametnjakovica pa ces sa 50 godina kukat kako te bole leđa,samo ti daj u teretanu a za tukce je fizikalija,ja sam radio fizikaliju pa znam sta je.
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 20:27   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 321
Vidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
ovo me zanima
Onda se upiši na neki sport dok još nije prekasno. Amaterski neki, za profesionalno bavljenje si prestar (osim ako nisi jebeno talentiran). Plivanje i borilački sportovi dobro izgrađuju tijelo.

Citat:
al nemam razvijene prsne misice, a kolko sam cuo to se dobije vrlo lako ak ides u teretanu
Sklekove možeš i doma raditi, ne treba ti teretana za to.

Citat:
al sam isto tako cuo kao da ne valja ic u teretanu prije 17 godina (nemrem se trenutno sjetit zbog kojeg razloga)
Ma teretana je za one koji se za pravo bave nekim sportom pa im je dizanje tereta samo nadogradnja i čisto nabijanje mišične mase za koju već imaju razrađenu podlogu.

Za ekipu sa ceste teretana nije. To se forsiraju oni metar i žilet visoki tipovi kojima ruke uz tijelo ne stanu jer su prenabildane zvijeri (baš me zanima kako izvadi ključeve iz džepa... Valjda zato sve uvijek nose u rukama). I naravno - manjak vrata je uvijek vidljiv (pa lančić nosiš između donje usne i brade).
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 20:36   #8 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Onda se upiši na neki sport dok još nije prekasno. Amaterski neki, za profesionalno bavljenje si prestar (osim ako nisi jebeno talentiran). Plivanje i borilački sportovi dobro izgrađuju tijelo.
treniram nogomet od sedme godine..a vani igram jos i kosarku

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Sklekove možeš i doma raditi, ne treba ti teretana za to.
sklekove i radim..al dosadili su mi i ne vide se vise neki rezultati kad mozes vise od 50
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 20:41   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 20
Poruka: 1,559
Sahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono nešto

nije stvar u tome koliko sklekova mozes raditi nego kako rasporedjujes serije i koju vrstu sklekova radis... sto se tice prsnih misica pricekaj jos koju godinu jer se tek tad pocinju razvijat s 15 god jos nisi ni dosega punu visinu tako da ce ti se misici jos razvlaciti nemoj nista forsirat drzi se trcanja i nogometa, a u teretani ces za koju godinu brzo razviti misice uz pravilan trening i prehranu... ne sanjaj o rezultatima preko noci i drzi se donekle zdravog zivota
a sto se tice mase i visine to je sasvim u normalnom omjeru za dob
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 20:54   #10 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

kad radiš sklekove, možeš uže skupiti dlanove, tako da više gađaš prsne mišiće.

s teretanom pričekaj godinu-dvije, preporučujem.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: teretana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103