Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Kad treba krenut u teretanu? u Društvo forumu; tako je....obljepljena mi cijela soba....idemo.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-05-08, 21:28   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,013
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase
Re: Kad treba krenut u teretanu?

tako je....obljepljena mi cijela soba....idemo....
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 21:31   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 15
Poruka: 952
dropa99 se izdvaja iz masedropa99 se izdvaja iz masedropa99 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
tako je....obljepljena mi cijela soba....idemo....
sutra budem stavio pod slike forumasa..pa se ti onda "igraj".......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 21:37   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,013
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

odma ide print i na zid
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 22:50   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 736
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: dropa99 Pogledaj Poruke
treniram nogomet od sedme godine..a vani igram jos i kosarku
Au jebate, pa onda Maminjo ne treba tražit zamjenu za Modrića!

Nogomet i košarka su super ali samo za održavanje kondicije. Neće ti to tijelo isklesati.

Citat:
sklekove i radim..al dosadili su mi i ne vide se vise neki rezultati kad mozes vise od 50
Dosadili su ti? A što misliš da bi bilo u teretani? Hrpetina mrcina nabijenih testosterončinom (koji su valjda preko ebaya kupili iz Bugarske) koji si overklokiraju mišiće sa prevelikim teretom, razvaljuju ih i onda se kurče kako su digli xy kg! A svi se samo gledaju u špigle i jedva čekaju zajednička tuširanja. Totalno gay!

Postoje sklekovi i postoje sklekovi. Krati razmak između ruku, optereti si tijelo sa nekim teretom (recimo vreće cementa na leđa) i onda diži. A za ruke ima jedna prekrasna vježba za koju ti treba štap, konop i uteg. Ispružiš ruke, držiš štap i sa ispruženim rukama namotavaš teret. I tako u serijama. Pa da vidiš.

I ne samo to nego ćeš i ušparati ne malo para mjesečno.
Vidolinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 22:54   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Au jebate, pa onda Maminjo ne treba tražit zamjenu za Modrića!

Nogomet i košarka su super ali samo za održavanje kondicije. Neće ti to tijelo isklesati.

Dosadili su ti? A što misliš da bi bilo u teretani? Hrpetina mrcina nabijenih testosterončinom (koji su valjda preko ebaya kupili iz Bugarske) koji si overklokiraju mišiće sa prevelikim teretom, razvaljuju ih i onda se kurče kako su digli xy kg! A svi se samo gledaju u špigle i jedva čekaju zajednička tuširanja. Totalno gay!

Postoje sklekovi i postoje sklekovi. Krati razmak između ruku, optereti si tijelo sa nekim teretom (recimo vreće cementa na leđa) i onda diži. A za ruke ima jedna prekrasna vježba za koju ti treba štap, konop i uteg. Ispružiš ruke, držiš štap i sa ispruženim rukama namotavaš teret. I tako u serijama. Pa da vidiš.

I ne samo to nego ćeš i ušparati ne malo para mjesečno.
u koju si ti to teretanu išo..."maaaalo" ti je iskrivljena slika.

a to s konopom i namotavanjem će mu samo razviti podlaktice...pa će zgledat ko popaj jer ostale dijelove ne trenira...
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 18:14   #26 (permalink)
wit

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,998
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

mislim da je točan odgovor poslijepodne
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 18:27   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,530
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

prika moj ako imas para kupi ovaj prsluk sa utezima

i pumpaj sklekove/zgibove/penji se na konop/na stabla i zidove vidit ces ubrzo promjene oko prsa
nebi ti preporuca trcat snjim po betonu!

ja kad skupim para jedva cekam sebi kupit jedan,al kvalitetan prsluk sa utezima je dosta skup
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 18:32   #28 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,050
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

imas opcije za podvodni ribolov... malo je neudoban i ne govorim o standardnom pojasu...
ako se bavis time isplati se 2u1
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 21:11   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,321
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
..jel mi moze rec kad je krenuo i kad ja mogu krenut i kolko se to otprilike placa
ja treniram ženski nogomet i imamo svoju teretanu, krenula sam ove godine (a imam 13) i ne plaćamo ništa

@ rizla kako se to zove
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 21:24   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,530
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

"weight vest"
neznam bas pravi hrvatski izraz al ja ga zovem prsluk sa utezima,jer na nekima mozes utege vadit i stavljat
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: teretana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108