| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kad treba krenut u teretanu? u Društvo forumu; tako je....obljepljena mi cijela soba....idemo....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,013
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad treba krenut u teretanu? tako je....obljepljena mi cijela soba....idemo....
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kad treba krenut u teretanu? Au jebate, pa onda Maminjo ne treba tražit zamjenu za Modrića! Nogomet i košarka su super ali samo za održavanje kondicije. Neće ti to tijelo isklesati. Citat:
Postoje sklekovi i postoje sklekovi. Krati razmak između ruku, optereti si tijelo sa nekim teretom (recimo vreće cementa na leđa) i onda diži. A za ruke ima jedna prekrasna vježba za koju ti treba štap, konop i uteg. Ispružiš ruke, držiš štap i sa ispruženim rukama namotavaš teret. I tako u serijama. Pa da vidiš. I ne samo to nego ćeš i ušparati ne malo para mjesečno. | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad treba krenut u teretanu? Citat:
..."maaaalo" ti je iskrivljena slika.a to s konopom i namotavanjem će mu samo razviti podlaktice...pa će zgledat ko popaj jer ostale dijelove ne trenira...
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad treba krenut u teretanu? prika moj ako imas para kupi ovaj prsluk sa utezima ![]() i pumpaj sklekove/zgibove/penji se na konop/na stabla i zidove vidit ces ubrzo promjene oko prsa nebi ti preporuca trcat snjim po betonu! ja kad skupim para jedva cekam sebi kupit jedan,al kvalitetan prsluk sa utezima je dosta skup ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Kad treba krenut u teretanu? imas opcije za podvodni ribolov... malo je neudoban i ne govorim o standardnom pojasu... ![]() ako se bavis time isplati se 2u1
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Kad treba krenut u teretanu? Citat:
![]() @ rizla kako se to zove
__________________ You'll never walk alone | |
| | |
![]() |
| Tagovi: teretana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.