| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kad treba krenut u teretanu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: RizLA "weight vest" neznam bas pravi hrvatski izraz al ja ga zovem prsluk sa utezima,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad treba krenut u teretanu? Kad treba krenut u teretanu... Mislim da je sad najbolje vrijeme... Ljudi moji ne vidim ispod sisa ništa, narasla škemba i ne ide dole... ![]() prije brak sam bio "apoljon", a sada ka "bova" izglean.. JEbate, kad gledam film da se netko negdi penje, umorin se... Pomoć.... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad treba krenut u teretanu? @icegirl kvalitetniji recimo 1500-3000kn a imas i jeftinije samo neznam koliko je to kvalitetno bolje kad vec kupujes skupit pa kupit posteni prsluk nego da ti se za par miseci ofuca i raspadne ![]() Citat:
ako imas para kupi si whey protein to ce ti nadomjestit losu prehranu i pomoc u obnavljanju misica no pain no gain = jednostavno ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... Zadnji Uredio RizLA : 03-06-08 u 09:50. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 638
![]() | Re: Kad treba krenut u teretanu? ma nema vremena kad treba krenut u teretanu, krece se odma . nego, teretana ti cak i ne treba. radis sklekove, trbusnjake, zgibove i s bucicama. i vise nego dovoljno. |
| | |
![]() |
| Tagovi: teretana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.