| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van u Društvo forumu; kakav ste tip osobe kad izađete van vikendom?... |
| Vidi Rezultate Anketa: kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van | |||
| kad je cura u vašoj blizini-povučeniji | | 3 | 7.32% |
| kad je cura u vašoj blizini-jednako se zajebavate ko i bez nje | | 5 | 12.20% |
| nikad ne plešete,sam sjedite il stojite i mulite | | 3 | 7.32% |
| ponekad plešete i zajebavate se,ovisi o raspoloženju | | 10 | 24.39% |
| uvijek ste za akciju i zajebanciju | | 20 | 48.78% |
| Glasači: 41. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van kakvih tipova ima?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van a bas... definiraj to.. mislim to si sto si... ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van napisala sam u anketi,ako je neko neki drugačiji tip nek napiše... da znatiželjna sam... vi muški ste čudni
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van i ja, mada se zajebavam kad mi je ok
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 06-06-08 u 23:51. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:27.