| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van u Društvo forumu; nikad a niti c povremeno b,d i e,ovisno o ekipi... |
| Vidi Rezultate Anketa: kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van | |||
| kad je cura u vašoj blizini-povučeniji | | 3 | 7.14% |
| kad je cura u vašoj blizini-jednako se zajebavate ko i bez nje | | 5 | 11.90% |
| nikad ne plešete,sam sjedite il stojite i mulite | | 3 | 7.14% |
| ponekad plešete i zajebavate se,ovisi o raspoloženju | | 10 | 23.81% |
| uvijek ste za akciju i zajebanciju | | 21 | 50.00% |
| Glasači: 42. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van nikad a niti c povremeno b,d i e,ovisno o ekipi ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 33
![]() | Re: kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van kaj si ti frajer rođak haaaaa?cujes ti, sta ne odgovaras sunce ti kalajsano? jel ti HPetrovic1989 nisi mogo u nick i jmbg napisat ili bar adresu, kucni broj, broj tenesica i tako to....osnovno samo |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van bio sam curama vani il ne, zaebavam se normalno... al kad sam sa curama, naravno da ne radim neke gnusne stvari koe radim sa frendovima ![]()
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste tip osobe kad vikendom izađete van sasvim suprotan obučem minjak i štikle napadno se našminkam a inače tenisice i traperice nosim i ne šminkam se onda, pijem pušim i čokanje rušim ma ne, šala tip isti ko i drugdje
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

svaka čast

pametni znaju