| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kako kupujete pive? u Društvo forumu; Limenka,Q-pack,gajba!??, ja doma imam 2 gajbe karlovačkog i kada se potrosi gajba ipo kupuje se nova, limenke ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako kupujete pive? Limenka,Q-pack,gajba!??, ja doma imam 2 gajbe karlovačkog i kada se potrosi gajba ipo kupuje se nova, limenke nikad ne kupujem jedino kada de ide vani onda za "zagrijavanje" popijemo par komada i to onda kupimo bavariu, nekako piva iz limenke ima drukčiji okus nego iz boce ![]()
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako kupujete pive? ja kupim meso, pripremim rostilj a pivu donese ekipa ![]() inace.. boca, mala... 0.3 ili 0.25, tako mi najbolja
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | samo u bocama, na komad, male boce, strano pivo....od domaćeg sam se dosta izprepijao i previše me glava bolila i bilo mi zlo ujutro...... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Kako kupujete pive? Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, kupujete, pive |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.