| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kako kupujete pive? u Društvo forumu; I ja od domaćih piva najradje pijem Karlovačko. Normalno mi je da ga kupujem u gajbama, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Kako kupujete pive? I ja od domaćih piva najradje pijem Karlovačko. Normalno mi je da ga kupujem u gajbama, ali mi je najdraža mala karlovačka 0.25 twist off. Ona neće podići koncentraciju akohola u krvi preko 0.1 što i naš restriktivni zakon dopušta. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako kupujete pive? U bocama, na gajbe ili kartone. Od domaćih mi je sad bolja Karlovačka od Ožujske. Al najčešće kupujem Bavariu od pola litre u staklenim bocama pakiranu u kartonu, pakiranje od 15 kom
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako kupujete pive? Staklena boca
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Kako kupujete pive? Samo Bavaria,karton od 6 boca !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, kupujete, pive |
« Jel vas zabole oči od ovakvih tema koje imaju dugački naslov i treba vam tri dana....
|
Najbolje alkoholno piće »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

pametni znaju