| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kako kupujete pive? u Društvo forumu; u bocama... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako kupujete pive? u bocama
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako kupujete pive? staklene boce inače, al ako se cuga negdje vani u parkiću onda limenke.....q-pack jedino kad mi se ne da nositi 4 limenke od pol litre jer imam malu torbicu,čisto zbog praktičnosti ![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Re: Kako kupujete pive? često kupujem veće količine pive bilo novcem, na karticu, na čekove, bonove, na teku ili ti dug ma na sve moguće načine a kupujem svakakvu u staklenoj ambalaži, limenoj, plastičnoj, u bačvi kupujem u dućanu ili kod raznih dilera ili švercera ili jednostavno pošaljem nekog po pivu |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, kupujete, pive |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.