| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kako kupujete pive? u Društvo forumu; U gajbi ili više njih.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupujete pive? Isključivo staklene boce; limenka smrdi, a plastiku bih zakonom zabranio. ![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Banned | Re: Kako kupujete pive? Citat:
kupim ugl na boce,nekad i na limenke... najbolje mi je pit iz staklene boce | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupujete pive? staklo uvik ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupujete pive? uzmem gajbu praznih flaša i odem u dućan i tamo mi teta da gajbu punih flaša i onda to platim i stavim u auto i vozim kući gdje kasnije to tijekom određenog perioda vremena popijem sa familijom prijateljima i slučajnim prolaznicima kroz kuću btw piva iz plastike ne valja a ned'o ti Bog da ju točiš u plastičnu čašu to više nije piva neg nešto odurno za piti. onaj draught keg kak li se već zove što je becks prodavao je živo sranje nemojte nikad to kupiti pjene ima do preksutra
__________________ You only live twice Zadnji Uredio Moneypenny : 10-10-08 u 16:15. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,081
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupujete pive? Ovisi koliko je 'konzumenata' u pitanju i kakve su nam namjere (napiti se, malo popiti, jedna sportska itd)... Ali nekako najčešće je u pitanju gajba ![]() I onda se nameće trilema: gajba žuje vs gajba karlovačkog vs gajba bavarie Btw, gajba karlovačkog najčešće pobjeđuje |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, kupujete, pive |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 23:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 22:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!