| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kako prepoznati sponzoruše? u Društvo forumu; damfisk, ka da si mene pita za opis...al jbg, bija si brži...btw, na kraju sponzoruše prođu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako prepoznati sponzoruše? damfisk, ka da si mene pita za opis...al jbg, bija si brži...btw, na kraju sponzoruše prođu loše u životu...zalipe se za pare, a onda ih taj lovator tuče, pa izbacuje iz auta i slično...mrzim sponzoruše
__________________ http://www.sogood.bloger.hr/ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Nježni predator | Re: kako prepoznati sponzoruše? Da baš tako nekako. Udaju se za lovaša koji ih doma štema, a sam nastavi lovit nove sponzoruše. Nakon nekog vremena se razvedu i ponovo udaju za nekog šonju kojeg na kraju moraju same izdržavat. Sretne su ako nemaju dijete iz prvog braka. Znam mnogo takovih primjera. Još prije 20 godina je susjedu dovozio dečku u Camaru. Nakon mjesec dana se udala, s njim živjela 2 mjeseca. Frajer ju je tako naštemo da su roditelji po nju išli na kirurgiju. Zgog štemanja izgubila dijete, razvela se i nakon godinu dana se ponovo udala za takog šonju da većina ni danas ne kuži što je takav komad od ženske našao na njemu. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: kako prepoznati sponzoruše? Citat:
Ma to su sve slabo odgojene tuke (nazalost takvih je sve vise) koje srecu izjednacavaju s kolicinom dobivenih materijalnih stvari, a kad skuze da su se z....... vec bude kasno. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako prepoznati sponzoruše? Tako je! Zaboravija san mobitel - odma uočavaju model i cijenu mobitela - ako mobitel nije najnoviji model sa kamerom, mp3 playerom, 1000000 GB memorije, CD-pekačem, mikrovalnom pećicom, štednjakom, big-screen TV-om i klima-uređajem onda subjekt odmah ispada iz svih kombinacija Ali ja ne znam zašto svi napadaju sponzoruše? Pa to su ženske koje su odlučile unovčit svoj najvrijedniji kapital - pizdu. Neko kapitalizira pamet, netko novac, netko rad, netko ovo netko ono, a sponzoruša kapitalizira svoj vaginalni kanal. Pa netko mora i na tome zaradit. he he he he he he he ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Nježni predator | Re: kako prepoznati sponzoruše? Ma nema to nikakove veze s kapitaliziranjem, možda one to tako doživljavaju. Kapitalizirati znači na neki način se npr. doševit do nezasluženog radnog mjesta, ili nešto slično. Udati se za 15 godina starijeg od sebe pod uvjetom da prepiše kafić na nju. Ovo bi Eowyn i Wamp mogle znati. Ovo je po meni uništavanje potencijalnog kapitala. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako prepoznati sponzoruše? Citat:
![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Nježni predator | Re: kako prepoznati sponzoruše? Hvala na upozorenju. Nisam mislio da bi to njih dvije mogle učiniti, nego samo da su moje sugrađanke koje mogu znati izvjesnu Danijelu, koja se udala za M. G., koji je inače bio otac njene prijateljice. Čovjek se rastao od žene, a Danijeli je morao kupiti auto i prepisati piceriju. Ženskica je stvarno uspjela kapitalizirati svoju mladost. Zadnji Uredio Maslow : 31-05-06 u 13:06. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Administrator | Re: kako prepoznati sponzoruše? Citat:
jadan ti, ja ti pomoći neću ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, prepoznati, sponzorus e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.