Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi kako prepoznati sponzoruše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Sreća moja da ste vi to uočili prije njih dvije, jer bi mi oči iskopale. Inače ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-05-06, 22:36   #31 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju
Re: kako prepoznati sponzoruše?

Citat:
Pravi autor: Maslow

Sreća moja da ste vi to uočili prije njih dvije, jer bi mi oči iskopale. Inače sam ispričao istinitu priču iz Broda.
Svakako ti planiram iskopati oči...samo da uhvatim pravu priliku

Osim toga, Brod je pun takvih kurvi o kojima pričaš i isto tako kretena koji ih žene,a hvala Bogu, ne nedostaje nam ni trač baba, pa mi je toga svega previše i ovako....nemoj još i na forumu da moram čiatati ovakve trač rubrike
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 22:41   #32 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 00:05   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
deda402 se izdvaja iz mase

sponzoruše vidiš, našnjofaš i čuješ na kilometar, nema tu neke filozofije kak ih skužit, jednostavno im na čelu (uglavnom, a ponekad na dekolteu etc...) piše S P O N Z O R U Š A
fakat ih ne volim, a najveći gušt je zbariti sponzorušu kad potrošiš najviše 30-40 kn, i onda ju odjebeš i smiješ joj se
uspio sam par puta
znam da ovo možda zvuči malo đubretarski , al to proizlazi iz prezira prema sponzorušama, tak da ak se neko slučajno nađe uvrijeđen, molim za razumijevanje i ispričavam se
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 12:59   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor:deda402
sponzoruše vidiš, našnjofaš i čuješ na kilometar, nema tu neke filozofije kak ih skužit, jednostavno im na čelu (uglavnom, a ponekad na dekolteu etc...) piše S P O N Z O R U Š A
fakat ih ne volim, a najveći gušt je zbariti sponzorušu kad potrošiš najviše 30-40 kn, i onda ju odjebeš i smiješ joj se
uspio sam par puta
znam da ovo možda zvuči malo đubretarski , al to proizlazi iz prezira prema sponzorušama, tak da ak se neko slučajno nađe uvrijeđen, molim za razumijevanje i ispričavam se
Šta kupio si joj koktelčić i kad ga je popila reko da ti je prevruće pa da idete van. Pristala je, završila u tvom stanu i osatak priče nije ni potrebno pričati... Ponekad se i naleti na malo naivnije, ali rekao bih da se jednu sponzorušu ne može tako lagano preveslati.
Phoenix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-08-06, 18:56   #35 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

A kako bi definirali sponzorušu?

Sposobnost muškarca da zaradi novac je poželjna vrlina.
Iz toga zaključujem da nije sponzoruša cura ili žena koju privlače sposobni i uspješni muškarci.
Sponzoruše su izvele negativnu devijaciju ove osobine, koja se svodi na na potrebu, da se na nju troši novac bez obzira kako je zarađen.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-08-06, 19:51   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: deda402
uspio sam par puta
I veliš ti sponzoruša za siću.

To što si ti zbario za 30-40 kuna nije sponzoruša nego naivna cur`ca

Pravoj , rasnoj , sponzoruši ni dobra večer nemo`š reć sa 30-40 kunića
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-08-06, 20:53   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-08-06
Godina: 27
Poruka: 31
stidljivaljubic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: yoook
i na kraju dok prekines sa "sponzorušom" cijeli grad ti se pohvali da ju je ševio...
To ti dodje kao seoski bicikl - svi su ga vozili...
Odgovori sa citatom
Star 10-08-06, 20:58   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-08-06
Godina: 27
Poruka: 31
stidljivaljubic se izdvaja iz mase

Ali inace, ja osobno nisam nalijetao na sponozoruse, vjerojatno zato sto kod mene nista ne bi mogle naci, ali znam za par zanimljivih zgoda. Jedna od njih koju sam cuo iz prve ruke, o zbilja glupoj sponzorusi, ide nekako ovako: covjek dosao u birc i dodje mu neka tetica.

"Bok, kak si, sta ima, ja sam ta i ta..."

Nakon pricice od jedno 5 minuta pita ona njega koji auto vozi. "Cetvorku", veli on. Zena skuzila da lik vozi Renault 4, pokupila se i otisla, a da stvari budu najljepse, vozio je Audi...
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 20:47   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-08-07
Godina: 26
Poruka: 23
marko25zg se izdvaja iz mase

tako da otđeš na neki moto susret ili autoshow i viš one hostesice i sve ti je jasno ili odeš malo van i ona koja si nabi dekolte i minjak do pupka to ti je ona a ak izvadiš dobar ključ od auta ona svršava i pita te kad ćeš ju provozat ali imaš i onih pritajenih koje se prave fine dok ne izadu na vidjelo ali njih vidiš po pogledu koji žudi i govori dat ću ti sve ako ti meni daš.......
marko25zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 21:02   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

nekad ih nemozes prepoznas
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, prepoznati, sponzorus e

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 17-05-07 23:12
BIOS postavke i ostalo daMassa Računala 23 17-04-07 22:20
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Bios Kristijan Računala 2 20-09-05 21:58

Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114