| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kako prepoznati sponzoruše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Sreća moja da ste vi to uočili prije njih dvije, jer bi mi oči iskopale. Inače ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: kako prepoznati sponzoruše? Citat:
![]() Osim toga, Brod je pun takvih kurvi o kojima pričaš i isto tako kretena koji ih žene,a hvala Bogu, ne nedostaje nam ni trač baba, pa mi je toga svega previše i ovako....nemoj još i na forumu da moram čiatati ovakve trač rubrike ![]() | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: kako prepoznati sponzoruše? sponzoruše vidiš, našnjofaš i čuješ na kilometar, nema tu neke filozofije kak ih skužit, jednostavno im na čelu (uglavnom, a ponekad na dekolteu etc...) piše S P O N Z O R U Š A fakat ih ne volim, a najveći gušt je zbariti sponzorušu kad potrošiš najviše 30-40 kn, i onda ju odjebeš i smiješ joj se uspio sam par puta znam da ovo možda zvuči malo đubretarski , al to proizlazi iz prezira prema sponzorušama, tak da ak se neko slučajno nađe uvrijeđen, molim za razumijevanje i ispričavam se ![]()
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
| |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Nježni predator | Re: kako prepoznati sponzoruše? A kako bi definirali sponzorušu? Sposobnost muškarca da zaradi novac je poželjna vrlina. Iz toga zaključujem da nije sponzoruša cura ili žena koju privlače sposobni i uspješni muškarci. Sponzoruše su izvele negativnu devijaciju ove osobine, koja se svodi na na potrebu, da se na nju troši novac bez obzira kako je zarađen. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako prepoznati sponzoruše? Citat:
To što si ti zbario za 30-40 kuna nije sponzoruša nego naivna cur`ca Pravoj , rasnoj , sponzoruši ni dobra večer nemo`š reć sa 30-40 kunića ![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-08-06 Godina: 27
Poruka: 31
![]()
__________________ Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil! | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-06 Godina: 27
Poruka: 31
![]() | Re: kako prepoznati sponzoruše? Ali inace, ja osobno nisam nalijetao na sponozoruse, vjerojatno zato sto kod mene nista ne bi mogle naci, ali znam za par zanimljivih zgoda. Jedna od njih koju sam cuo iz prve ruke, o zbilja glupoj sponzorusi, ide nekako ovako: covjek dosao u birc i dodje mu neka tetica. "Bok, kak si, sta ima, ja sam ta i ta..." Nakon pricice od jedno 5 minuta pita ona njega koji auto vozi. "Cetvorku", veli on. Zena skuzila da lik vozi Renault 4, pokupila se i otisla, a da stvari budu najljepse, vozio je Audi... ![]()
__________________ Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: kako prepoznati sponzoruše? tako da otđeš na neki moto susret ili autoshow i viš one hostesice i sve ti je jasno ili odeš malo van i ona koja si nabi dekolte i minjak do pupka to ti je ona a ak izvadiš dobar ključ od auta ona svršava i pita te kad ćeš ju provozat ali imaš i onih pritajenih koje se prave fine dok ne izadu na vidjelo ali njih vidiš po pogledu koji žudi i govori dat ću ti sve ako ti meni daš....... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, prepoznati, sponzorus e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.