| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kako prepoznati sponzoruše? u Društvo forumu; Ej koka! Pa de si koka! Kokokodak koka!!!!!! sponzoruše na jednom od svojih tajnih sastanaka!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako prepoznati sponzoruše? Ej koka! Pa de si koka! Kokokodak koka!!!!!! sponzoruše na jednom od svojih tajnih sastanaka!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,695
![]() | Re: kako prepoznati sponzoruše? kako bi nazvali ili zovete curu,/cure koje se vozaju s likom u skupom autu, i usput gledaju bolje frayere...tj samo se sponzoriraju u skupom autu da privuče pozornost drugih ![]() isti lik ju časti pičem, troši svoje vrijeme na nju, ali ne dobiva NIŠTA od nje, samo njihovo društvo...
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, prepoznati, sponzorus e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:36.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!