moglo je bit i gore
Raspravljate o temi kako prvi put? u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; evo dečki, malo sam nešto razmišljala ovih dana o svom daaaavnom prvom sexu i stvarno me zanima kakva vi iskustva ...
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
moglo je bit i gore
smotano svakako, znam da sam navalio kao sivonja!!
ma bilo je sasvim OK za prvi put, žestoko i sve nešto na brzinu, barem mi se činilo da je bilo brzo!!![]()
OK je bilo
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
pa bilo je zanimljivo![]()
al postoje vec 2 teme o tome.. ne da mi se opet..![]()
Ja se sjećam da sam se usral ko grlica
Imal sam 17 g. a ona 21.....
Naravno ona je vodila igru![]()
brzo/smotano/bezveze![]()
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
pa bilo je ok s obzirom da je i meni i njemu bilo prvi put..malo nespretno i neiskusno naravno...al sve u svemu nije bilo loše
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
pih, bezveze
vidim muški su rječiti, po običaju
imam još jedno pitanje, što sam znatiželjna ovih dana, kakav je osjećaj bit nekom prviznači vi ste iskusni (više-manje), ali ste njemu/njoj prvi?
nemam takvih iskustava, pa me zanima, mislim da niti jednom svom frajeru nisam bila prva![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.