| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kako se rijesiti pupila na penisu? u Društvo forumu; Zna li netko mozda kako se rijesiti pupila(sitne bijele tocke po rubu glavica) na penisu? Mislim nisu stetne, nemaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se rijesiti pupila na penisu? jedan tip je pitao jedan časopis nešto slično. evo pitanja i odgovora koji je dobio: * "Pomozite molim vas, stalno mi na kiti ispod glavića nešt bijelo! U potpisu : Sokol " Odgovor : SOKOLE, OPERI GA!!! (Ovo je doslovan odgovor!) ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako se rijesiti pupila na penisu? Ovdje se sigurno ne radi o pranju tj ne pranju i zamolio bi vas da ne oftopičarite bezveze.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se rijesiti pupila na penisu? Najbolje bi ti bilo da odeš kod doktora, pa da se sa njm konzultiraš, ja osobno ne znam jesu li ili nisu štetne
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se rijesiti pupila na penisu? Citat:
![]() PITANJE:? | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se rijesiti pupila na penisu? heh...znao sam da ćeš ovo napraviti. pitam se što nisi ranije samo ima mala razlika vuxs...ovo je podforum gdje sam ja mod pa ja znam(određujem) gdje je granica ![]() ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:58.