| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kako vam se cini ova zenska? u Društvo forumu; Fluidna...... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kakva vam je? | |||
| Najbolja | | 0 | 0% |
| Normalno zgodna | | 17 | 39.53% |
| Prosjek | | 20 | 46.51% |
| Ruzna | | 6 | 13.95% |
| Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam se cini ova zenska? lijepa
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako vam se cini ova zenska? Nekako je ne mogu ocjeniti. Ima lijepe crte lica i ono... zgodna je ali opet nekako nije možda seksipilna. Ne znam... Kao što ih dosta napisalo... nekako "neutralno" djeluje.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 138
![]() | Re: Kako vam se cini ova zenska? Zato jer ju ja isto tako dozivljavam ali neki koji su je gledali u Cokoladi su mi rekli kako je prelijepa i da ja licim na nju,......a meni onako nista...sta ja znam. Ne mogu reci da je bas totalni prosjek i obicna jer to nije ali ko da joj nesta fali...da li je to taj seksipil, sarm ili nesto trece nemam pojma. Recimo meni je iz istoimenog filma vise sexi bila Lena Olin.....ona plava zenska sa bracnim problemima koju je muz mlatio....makar nije u cvijetu mladosti ali mi je strasno hot... Ili recimo ona glumica koja je bila njena majka Indijanka....nemam pojma kako se zove ali mi je bila zbilja vauuuuuuuuuuuuuuuuu........pre pre pre lijepa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.