| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kako znati kad poljubiti curu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vibica na pocetku spoja, tijekom i na kraju spoja...obasipaj ju pusama pa nemogu na prvom spoju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako znati kad poljubiti curu pa nemogu na prvom spoju čim je vidim počet žvalit xD a ti robinson nisan lud da pitan jel je smin poljubit isse xxxDDDD
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako znati kad poljubiti curu Citat:
![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,520
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu pa ako se znate ovako......zasto ne ja sam jedna od onih koji padaju na te fore...lejm, al jbg ![]() btw. to mi je tako oduran naziv zvaliti ljubis se ![]() btw. 2 - ne mora bit obrijan ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako znati kad poljubiti curu Citat:
ma ne... pitam zato jer mi do sad nisu rekle da im smeta brada... btw. i onaj oduran naziv ševiti, a kaže se voditi ljubav @Sayrex bez samopouzdanja ti nema baš kruha... nisam ga ni ja imal, ali sam imal tehniku glavom kroz zid... dođeš, strah te da te neodjebe, ha jebiga, postoji samo jedan način da to saznamo i bam... i uvijek je upalilo ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-07 Lokacija: Na laptopu
Poruka: 24
![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu pa ak te trta onda joj se cijelo vrijeme motaj oko lica,njoj ce možda dojadit pa ona tebe poljubi,a ak ne onda ces tako bar dobit vise samopouzdanja i ti ces nju poljubit ![]() ....a to je neka posebna cura il...? |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-07 Lokacija: Na laptopu
Poruka: 24
![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu pa istina je,svaka je posebna...al ja naprimjer imas curu koju volis,bas volis....a imas cure koje ti se svidaju,pa imas malo vise samopuzdanja nego kod one koju volis...a sayrex,kolko ti ims godina? Zadnji Uredio Maryn : 03-09-07 u 21:54. |
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, kad, kako, poljubiti, znati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:52.

ljubis se