| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kako znati kad poljubiti curu u Društvo forumu; za brijanje,daaaaaaaa ostanem kasnije crvena ko pomidor... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako znati kad poljubiti curu Samo nemojte jesti luka ,inace mozete je uvijek poljubiti u bilo koje vrijeme barem ja svoju ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu Sinek, trk na torrente. Potrazi Prohujalo sa vihorom i uči od majstora. Clark Gable je u tome car. Ali' ako nemas ADSL da ti docaram. Tijekom cijelog "spoja" si fin, pristojan, ali onako lagano neuhvatljiv. Praviš se toše glede ljubakanja i sl. I na kraju spoja kad se rastajete samo "frendovski" kiss u obraz. I kad se mala okrene da ode čopiš ju za ruku, naglo je okreneš prema sebi, drugom rukom je obuhvati oko struka (i pazi, oko struka, ne guze koliko god ti to napeto bilo), stisni je uz sebe. Do tada si pustio ruku sa kojom si je okrenuo. Tom istom rukom joj lagano primiš bradu i nagnes ju prema gore (jedini bad je ako je curka visa od tebe onda improvoziraj) i daš joj dugi, sočan (onako sa usnama) poljubac. Ali ne odmah jezik uvaliti nego čekaš reakciju. Ako joj ruka poleti prema tvome vratu na konju si. Tada prelaziš na francuski poljubac. I to opet lagano, ne da ju odmah progutaš. I nipošto ju odmah dirati po guzi, sisama. Nego lagano ju maziti niz ledja, ramena ruke. I obavezno joj prstima prođi odozada iz nižeg dijela vrata prema gore i prstima kroz kosu. Ak' to ne upali, onda mala se ionako nece ljubiti s tobom jer nest drugo ne štima.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu Vrijedi ako mala ima kronični bronhitis pa joj želiš pomoći na par minuta ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu Možeš. Gdje piše da ne možeš?! A šta misliš zašto je izašla s tobom. Nije sigurno zbog prešetavanja parkića. Kladim se da joj je prvo nakon što si ju pozvao na kavu bilo okretanje broja od frendice i "ZVAOOOO MEEE". Dvosatno kokodakanje o tome kaj da obuče, kaj da napravi, ne napravi, koja je mogućnost da se desi ovo, koja ono... I da; razočarat ćeš ju ako ju ne poljubiš!! Btw. Ja nekad hvatala inicijativu, pa i kod puno starijih dečki od tebe. Tako da su ovi stariji puno veći papci, mada se hvalisaju okolo da su oni ovo, da su oni ono. Ma vraga su oni. Samo hrabro i poljubi ju odmah, a ako ne možeš odmah onda barem na kraju. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, kad, kako, poljubiti, znati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:48.

,inace mozete je uvijek poljubiti u bilo koje vrijeme barem ja svoju 

pusa