| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kako znati kad poljubiti curu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Vrijedi ako mala ima kronični bronhitis pa joj želiš pomoći na par minuta Zato je korisno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako znati kad poljubiti curu Citat:
čudo božje pa ima i takvih koje hvataju inicijativu... to je neka potomka amazonki... da mi je to upoznat | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu Znam i ja jednu. Kasnije više nisam imao prilike upoznat ostale. Ova me ufatila i ne dam se van ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu kako znati.. pitaj dotičnu,možda ona zna ovo mi zvuči ko neka debilna pilana,trening za idiote ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu Citat:
"Žena će ti još nekako oprostiti ako ju iskoristiš. Ali ti nikada neće oprostiti ako niti ne pokušaš..."
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, kad, kako, poljubiti, znati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:24.

pusa