Stranica 1 od 116 1234561151101 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 1158
Like Tree3Likes

Klub ugnjetavanih muškaraca

Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Potaknut osnivanjem mnogobrojnih i raznolikih tema i klubova na forumu (svoje mjesto imaju najpoželjniji i najnepoželjniji forumaši, gurmani i homosexualci, ...

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Klub ugnjetavanih muškaraca

Potaknut osnivanjem mnogobrojnih i raznolikih tema i klubova na forumu (svoje mjesto imaju najpoželjniji i najnepoželjniji forumaši, gurmani i homosexualci, sadisti i mazohisti, fetišisti i komunisti, alkoholičari i nostalgičari, hakeri i fakeri …) osjetih potrebu osnovati klub za obespravljene, ugrožene, zlostavljane i tko zna kakve još ne, predstavnike dlakavijeg spola. Prvotna ideja mi je bila klub rezervirati samo za oženjene muškarce, ali sam se predomislio jer znam da ima i onih koji su rastavljeni, koji su u nekom izvanbračnim zajednicama, koji su jednostavno u dugim vezama, a koji su jednako tako potlačeni od strane pripadnica nježnijeg, a ipak jačeg spola.

Prvo i osnovno je da se članarina u klubu ne plaća.
    Pristup u klub imaju samo ugroženi muškarci, i muškarci i žene koji razumiju i daju podršku ovim ojađenim stvorenjima.
    Žene koje se eventualno osjećaju ugroženima, poniženima neka otvore sebi temu.

Klub nema rukovodstvo (nema predsjednika, nema tajnika, ni blagajnika, nema ni redara, ni higijeničara), odnosno – bar ovdje smo svi jednaki.

Naravno, kao i svaka druga ustanova javnog tipa i ova "sigurna kuća" ima neka svoja pravila ponašanja.
    Nabrojat ću samo neka – vi ih dopunite.

- dozvoljeno je neograničeno raspravljati o nogometu, filozofiji, motorima, autima, pivu, super modelima i guzicama

- dozvoljeno je piti pivo direktno iz boce u neograničenim količinama i pri tome glasno podrigivati

- dozvoljeno je u klubu boraviti u bijeloj potkošulji, u gaćama svih modela, boja i dezena

- dozvoljeno je dolaziti u klub i boraviti u njemu znojan, nepočešljan, neobrijan

- nije obavezno, a ni preporučljivo dizati dasku na wc školjci pri obavljanju male nužde i nije potrebno precizno nišaniti pri tome

- vrijeme boravka u wc-u nije ograničeno, kao ni popratna literatura

- dozvoljeno je pratiti sve sportske susrete i pri tome ne treba stišavati ton na televizoru, a ni svoja grla

- dozvoljeno je slobodno razgovarati o kilama i godinama naših bračnih i inih družica

- dozvoljeno je prebrojavati njihove bore, strije i celulit

- poželjno je iznositi sve svakodnevne sitnice koje su vas potaknule da zavirite u ovaj klub

U klubu ćete naći osobe koje vas razumiju, naći ćete rame za plakanje. Ne stidite se svog položaja.

Mislim da je ovo dovoljno za uvod. Kao osnivač kluba prvi ću iznijeti nekoliko sitnica o kojima razmišljam.

Nije mi jasno kako smo mi snažni, grubi, okrutni, dlakavi muškarci koji smo od pamtivjeka bili ratnici, lovci, ratari, ribari i pomorci, mi koji smo se od pamtivjeka suočavali s navećim opasnostima, koji smo svakodnevno gledali smrti u oči, mi koji smo izabranu ženu jednostavno odvodili, nekad i bez upotrijebe toljage, u svoj dom … preko noći postali mekušci, papučari????
    Nije mi jasno kako smo to mi, koji smo bili cijenjeni baš zbog svoje snage i hrabrosti odjednom postali privlačni, sexy (moš mislit) samo kada nosimo cvijeće, kada nosimo pregaču, kuhaču i sudoper, kada se grbimo nad usisavačem ili daskom za glačanje, kada mijenjamo usrane dječje pelene????

No to je samo kap u moru problema o kojima razmišljam, ali se bojim da će post biti predugačak (mogao bih, čini mi se, napisati roman) pa sad ustupam ovaj medijski prostor vama koji imate isto tako ponešto reći o svom podređenom položaju u ovom nepravednom društvu.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

Re: Klub ugnjetavanih muškaraca

Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    Nije mi jasno kako smo mi snažni, grubi, okrutni, dlakavi muškarci koji smo od pamtivjeka bili ratnici, lovci, ratari, ribari i pomorci, mi koji smo se od pamtivjeka suočavali s navećim opasnostima, koji smo svakodnevno gledali smrti u oči, mi koji smo izabranu ženu jednostavno odvodili, nekad i bez upotrijebe toljage, u svoj dom … preko noći postali mekušci, papučari????
    Nije mi jasno kako smo to mi, koji smo bili cijenjeni baš zbog svoje snage i hrabrosti odjednom postali privlačni, sexy (moš mislit) samo kada nosimo cvijeće, kada nosimo pregaču, kuhaču i sudoper, kada se grbimo nad usisavačem ili daskom za glačanje, kada mijenjamo usrane dječje pelene????
    kao prvo, dobra tema

a sad...kako smo postali...odnosno ja bi rekao kako postajemo...jer mi to dozvoljavamo, jer gledamo reklame, oko nas su sve više bezdlaki tipovi koji reklamiraju svakojake drangulije a iznad toga slogan "Budi Svoj" aludirajući ako nisi takav, ako nemaš to onda si šonjo, ameba, paramecijum iliti papučica

naravno i žene to gledaju i neznajući da im u podsvijest ulazi to i da od svakog budućeg traže nešto više da napravi od sebe

ali nada postoji što me jako raduje... postoji još neki postotak onih pravih izvornih "Dinarida", "Hrvatskih tornjaka" (nazovite kako god hoćete) koji njeguju ovo sve gore što si ti anthlon napisao, i koji će svojom snagom, rabijantnošću i toljagom ipak opstati, čiji geni su jači od gena mekušaca i šonja...a za sve ostalo će se pobrinuti evolucija

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Markan
    Datum registracije
    05-11-06
    Starost
    25
    Poruka
    646
    Liked
    0 times

loooool : : :

koja tema

Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

ja ne vidim što je smješno u ovoj temi

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Rekao si da smiju pristupiti ž kao potpora?

Pa da priupitam, kaj bi se mogla ja javljati na telefon u ovoj "sigurnoj kući"?
    stupid is as stupid does

Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

nema predsjednika, nema tajnika, ni blagajnika, nema ni redara, ni higijeničara
    hehe...tako da nema ni operaterke

al uvijek možeš poduprijeti ove teze
    Zadnji Uredio fat_boy_slim : 22-01-08 u 23:31

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

... a samo sam htjela pomoć...

edit: ja sam htjela posao, a ne podupirati bilo kaj
    Zadnji Uredio dorina : 22-01-08 u 23:42
    stupid is as stupid does

eva
    eva je offline
    tuka Avatar od korisnika eva
    Datum registracije
    12-12-06
    Starost
    27
    Poruka
    3,673
    Liked
    5 times

O tim tezama mozete pricat i rado cemo vas poslusat i uzet sve to u obzir dok usisajete kucu... Sa sta glasnijim usisivacem...

Koja teme, sad cete jos pocet palit bokse, krpe i metle...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

eto ti, daš im da dođu u klub i osjećaju se niškorisno sa tobom a one ti odmah uvale usisavač, krpe i metle
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

zaista, lijepo sve piše u prvom postu a one opet po svom