![]()
®ene trikovima tjeraju muąkarce na prosidbu - sex&vezeŠest od deset mladenki spletkarskim igricama natjeralo je svoje muškarce da ih zaprose koristeći svakojake taktike, pokazalo je najnovije istraživanje provedeno u Britaniji.
Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; jesam li ja to čula pucaj :muhakojatrljaručice...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
![]()
®ene trikovima tjeraju muąkarce na prosidbu - sex&vezeŠest od deset mladenki spletkarskim igricama natjeralo je svoje muškarce da ih zaprose koristeći svakojake taktike, pokazalo je najnovije istraživanje provedeno u Britaniji.
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
pure evil![]()
kakvo zlo![]()
Simbol:Ze
Pronasao:Adam
Atomska tezina:Optimalna 54 kg ali varira od 45kg do 250 kg.
Ucestalost elementa:Vece kolicine mogu se cesto pronaci u urbanim sredinama.
Fizikalna svojstva: Povrsina cesto premazana bojom.Prokljuca odjednom, zamrzne se bez razloga.Topi se uz odgovarajuci postupak.Neukusna ako se pogresno proba.Element se vrlo rijetko nalazi u djevicanski cistom stanju.
Kemikalna svojstva:Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim metalom i dragim kamenjem.Apsorbira velike kolicine skupih materjala.Moze eksplodirati iznenada bez prethodnog upozorenja i poznatog razloga.Ne otapa se u vodi ali je lose spojiva sa alkoholom.Najefikasniji poznati element za upijanje novca.
Najcesca upotreba: Prije svega kao ukras, narocito u skupim sportskim automobilima.Odlican medikament za relaksaciju.Vrlo efikasno sredstvo za ciscenje.
Izvrseni pokusi: Pocrveni kad se zatekne bez ambalaze.Pozeleni pokraj boljeg uzorka.
Opasnosti:Vrlo opasan element osim u rukama strucnjaka.Ilegalno je imati vise od jedne, iako se moze posjedovati i vise pod uvjetom da se drze na razlicitim lokacijama i pazi da elementi ne dodu u direktan kontakt jedan s drugim.
ugnjetavan sam od glave do pete...
PETAK
On: Draga, mogli bi si priustiti jedan lijepi vikend.
Ona: Super ideja!
On: Dobro, vidimo se u ponedjeljak.
![]()
![]()