Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Pa nema potrebe da se svi razbacivamo nepotrebnim riječima, kao uvaženi gospon odvjetnik Ne vidim ni ja uvrede, reda ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 15:34   #101 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Klub ugnjetavanih muškaraca

Pa nema potrebe da se svi razbacivamo nepotrebnim riječima, kao uvaženi gospon odvjetnik

Ne vidim ni ja uvrede, reda radi sam napisala da se ispričavam (jbga žensko sam, mora biti neka laž) iako je sve mišljeno.

Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 15:36   #102 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pa nema potrebe da se svi razbacivamo nepotrebnim riječima, kao uvaženi gospon odvjetnik
A koje su to riječi bile nepotrebne?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 15:41   #103 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Tvojih 10 000 postova sastoje se od njih

Pozdrav
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 15:43   #104 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Tvojih 10 000 postova sastoje se od njih

Pozdrav
Aha... a ti me, vidim, nastojiš slijedit koliko je god to moguće.

Naravno da je moja izvrsnost u baljezganju nenadmašna, ali vidim da se svojski trudiš postić barem približan rezutat.

A nekako mi se čini da ćeš u tome i uspjet. Iz više razloga: prvo žena si, što ti daje prirodnu sklonost ka laganju, a lažovu je uvijek puno lakše baljezgat. Drugo, prirodno si talentirana za baljezganje. Dobar baljezgator lako prepoznaje takav talenat u drugih.

damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 15:47   #105 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,863
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
a lažovu je uvijek puno lakše baljezgat. Dobar baljezgator lako prepoznaje takav talenat u drugih.
tvrdiš da si lažov

fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 15:50   #106 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
tvrdiš da si lažov

Ne. Pročitaj još jednom.

Tvrdim da je lažovu lakše bit baljezgator. Pošto sve žene lažu, njima je u startu olakšano postizanje baljezgatorskog uspjeha. Zato što lažu.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 15:54   #107 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Damfisk, još ćeš ti iz ovog mirnog i tihog kluba (kakvi smo mi ugnjetavani muškarci) napraviti klub ženomrzaca... Prvo staviš predobru curu poput Eve u istu rečenicu sa 'zlobni ženski mozak', što čak ako u Bibliji i nije neavedeno među smrtne grijehe, to definitivno jest, pa nam sad Dorinu sofizmima* bombardiraš...

* argument sa usporedbom o silovanju je čisti sofizam- uspoređuješ nečiju svjesnu i dobrovoljnu radnju (uzimanje jabuke) sa nečim posve obrnutim (biti prisiljen učiniti nešto protiv svoje volje,, tj. biti žrtva nasilnog nametanja tuđe volje)

Mislim da ćeš se složiti da bi se čak i u ovoj temi pripadnice neprijateljskog spola trebale osjećati ugodno i opušteno... dok nas ne počnu ugnjetavati.

Dorina, ti se ne daj smesti od Damfiska- rado viđena si gošća u našem malom klubu. Ti se nekuhanjem opireš muškoj 'opresiji' a mi u svojem klubu ženskoj- izgleda da smo srodne duše.
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 16:20   #108 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Damfisk, još ćeš ti iz ovog mirnog i tihog kluba (kakvi smo mi ugnjetavani muškarci) napraviti klub ženomrzaca...

Pa prirodno je da ugnjetavani mrze svoje ugnjetavače.

Citat:
Prvo staviš predobru curu poput Eve u istu rečenicu sa 'zlobni ženski mozak', što čak ako u Bibliji i nije neavedeno među smrtne grijehe, to definitivno jest,
Pa nije Eva ništa skrivila. Ona je žena. I ima mozak. Ženski mozak je zloban. To nije nikakva optužba, kritika ni uvreda. To je konstatacija prirodnog stanja stvari, onakvog kakvo postoji od početka svijeta pa do dana današnjeg.

Da amebe imaju različite spolove, ženska ameba imala bi zloban mozak.

Siguran sam da se Evita nije ofendila.

Citat:
pa nam sad Dorinu sofizmima* bombardiraš...
Prva je počela.

Citat:
* argument sa usporedbom o silovanju je čisti sofizam- uspoređuješ nečiju svjesnu i dobrovoljnu radnju (uzimanje jabuke) sa nečim posve obrnutim (biti prisiljen učiniti nešto protiv svoje volje,, tj. biti žrtva nasilnog nametanja tuđe volje)
To nije bio sofizam. To je bila čista i jednostavna analogija.
Pošto je dotična izvoljela okrivit žrtvu za situaciju u kojoj se našla, onda sam i ja izvoljeo primijenit identičan mehanizam i okrivit jednu drugu žrtvu za jednu drugu situaciju.

Svrha je bila - naravno - ukazat na apsurdnost okrivljavanaj žrtve u bilo kakvoj situaciji.

Citat:
Mislim da ćeš se složiti da bi se čak i u ovoj temi pripadnice neprijateljskog spola trebale osjećati ugodno i opušteno... dok nas ne počnu ugnjetavati.
Žene ugnjetavaju samim svojim postojanjem.

ergo

Nikada se ne smiju osjećat ugodno i opušteno. Jebi ga, takva je sudbina ugnjetavača.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 16:45   #109 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

[quote=damfisk;752426]Žene ugnjetavaju samim svojim postojanjem.
QUOTE]

Onda najbolje da nas u potpunosti iskorijenite, pa ćete bit sretni u svom malom svijetu neugnjetavanja.
Pitanje: ti bi radije svijet u kojem nema ugnjetavanja, a samim time ni žena (s obzirom da smo mi glavni ugnjetavači) ili bi radije svijet u kojem ima žena, ali i sasvim malo ugnjetavanja koje ide s nama u paketu?
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 16:50   #110 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke
Pitanje: ti bi radije svijet u kojem nema ugnjetavanja, a samim time ni žena (s obzirom da smo mi glavni ugnjetavači) ili bi radije svijet u kojem ima žena, ali i sasvim malo ugnjetavanja koje ide s nama u paketu?
Odgovor: ja bi radije svijet u kojem ima žena, ali i sasvim malo ugnjetavanja koje ide s njima u paketu

Naime, svijet bez žena je toliko strašan da ga je nemoguće zamislit.

U biti, to bi bila definicija pakla - mjesto u kojem nema žena.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108