| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Pa nema potrebe da se svi razbacivamo nepotrebnim riječima, kao uvaženi gospon odvjetnik Ne vidim ni ja uvrede, reda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Pa nema potrebe da se svi razbacivamo nepotrebnim riječima, kao uvaženi gospon odvjetnik ![]() Ne vidim ni ja uvrede, reda radi sam napisala da se ispričavam (jbga žensko sam, mora biti neka laž) iako je sve mišljeno. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Tvojih 10 000 postova sastoje se od njih ![]() Pozdrav ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #104 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Aha... a ti me, vidim, nastojiš slijedit koliko je god to moguće. Naravno da je moja izvrsnost u baljezganju nenadmašna, ali vidim da se svojski trudiš postić barem približan rezutat. A nekako mi se čini da ćeš u tome i uspjet. Iz više razloga: prvo žena si, što ti daje prirodnu sklonost ka laganju, a lažovu je uvijek puno lakše baljezgat. Drugo, prirodno si talentirana za baljezganje. Dobar baljezgator lako prepoznaje takav talenat u drugih.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Ne. Pročitaj još jednom. Tvrdim da je lažovu lakše bit baljezgator. Pošto sve žene lažu, njima je u startu olakšano postizanje baljezgatorskog uspjeha. Zato što lažu.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Damfisk, još ćeš ti iz ovog mirnog i tihog kluba (kakvi smo mi ugnjetavani muškarci) napraviti klub ženomrzaca... Prvo staviš predobru curu poput Eve u istu rečenicu sa 'zlobni ženski mozak', što čak ako u Bibliji i nije neavedeno među smrtne grijehe, to definitivno jest, pa nam sad Dorinu sofizmima* bombardiraš...* argument sa usporedbom o silovanju je čisti sofizam- uspoređuješ nečiju svjesnu i dobrovoljnu radnju (uzimanje jabuke) sa nečim posve obrnutim (biti prisiljen učiniti nešto protiv svoje volje,, tj. biti žrtva nasilnog nametanja tuđe volje) Mislim da ćeš se složiti da bi se čak i u ovoj temi pripadnice neprijateljskog spola trebale osjećati ugodno i opušteno... dok nas ne počnu ugnjetavati. ![]() Dorina, ti se ne daj smesti od Damfiska- rado viđena si gošća u našem malom klubu. Ti se nekuhanjem opireš muškoj 'opresiji' a mi u svojem klubu ženskoj- izgleda da smo srodne duše. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #108 (permalink) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
Pa prirodno je da ugnjetavani mrze svoje ugnjetavače. Citat:
Da amebe imaju različite spolove, ženska ameba imala bi zloban mozak. Siguran sam da se Evita nije ofendila. Prva je počela. Citat:
Pošto je dotična izvoljela okrivit žrtvu za situaciju u kojoj se našla, onda sam i ja izvoljeo primijenit identičan mehanizam i okrivit jednu drugu žrtvu za jednu drugu situaciju. Svrha je bila - naravno - ukazat na apsurdnost okrivljavanaj žrtve u bilo kakvoj situaciji. Citat:
ergo Nikada se ne smiju osjećat ugodno i opušteno. Jebi ga, takva je sudbina ugnjetavača.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||||
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca [quote=damfisk;752426]Žene ugnjetavaju samim svojim postojanjem. QUOTE] Onda najbolje da nas u potpunosti iskorijenite, pa ćete bit sretni u svom malom svijetu neugnjetavanja. ![]() Pitanje: ti bi radije svijet u kojem nema ugnjetavanja, a samim time ni žena (s obzirom da smo mi glavni ugnjetavači) ili bi radije svijet u kojem ima žena, ali i sasvim malo ugnjetavanja koje ide s nama u paketu? ![]() |
| | |
| | #110 (permalink) | |
Naime, svijet bez žena je toliko strašan da ga je nemoguće zamislit. U biti, to bi bila definicija pakla - mjesto u kojem nema žena.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.