Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Odgovor: ja bi radije svijet u kojem ima žena , ali i sasvim malo ugnjetavanja koje ide ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 17:51   #111 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase
Re: Klub ugnjetavanih muškaraca

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Odgovor: ja bi radije svijet u kojem ima žena, ali i sasvim malo ugnjetavanja koje ide s njima u paketu

Naime, svijet bez žena je toliko strašan da ga je nemoguće zamislit.

U biti, to bi bila definicija pakla - mjesto u kojem nema žena.
Ah, onda dobro... Ali (nadam se da neću time izgubiti počasno članstvo u klubu kojim se veoma ponosim - ), čemu onda sva ta borba protiv ugnjetavanja???? Jest da ponekad znamo biti jako gadne, ali ipak...ne možete sa nama, ali još manje možete bez nas...
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 21:12   #112 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,296
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Možda onda možemo primijenit i istu analogiju i na silovanje, pa ustvrdit da nikad nije kriv silovatelj, nego je uvijek kriva silovana?

Zanimljivo, zar ne...
Eva je Adamu ponudila jabuku, nije mu je na silu ugurala u usta. A taj isti Adam je znao da ne smije jest tu jabuku i zasto ne smije, al je svejednu uzea. Dobrovoljno! Tako da ti to sa silovanjem ne drzi vodu, jer kad meni netko samo ponudi sex ( koji izraz ), ne znaci da me silova! Ja ga uvik mogu odbit. Isto kao sta je mogao i Adam.

Citat:
Pa prirodno je da ugnjetavani mrze svoje ugnjetavače.
Totalna neistina. Neki/e ih cak i obozavaju i uzdizu u nebesa. Prirodno je da se slabiji vezu uz jace, jaci su obicno oni koji su ugnjetavaci. Gledala ja National Geographic, znam to sve pouzdano.

Citat:
Siguran sam da se Evita nije ofendila.
Na to? Nikad! I imam pokvareni, zloban mozak. cak mi je zao sta nije toliko zloban da prestanem osjecat i griznju savjesti, al ne ide. Al to ne znaci da i druge zenske imaju takav... Hvala bogu da ih je malo sa tako zlobnim mozgom, ne volim konkurenciju u zloći.
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 21:26   #113 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,419
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Damfisk, još ćeš ti iz ovog mirnog i tihog kluba (kakvi smo mi ugnjetavani muškarci) napraviti klub ženomrzaca...
ma neće, nepoznate vi dobro našeg Dam-a, ima ona "pas koji laje... ne grize" , tako i naš Damfisk, samo laje i reži, imam ja jednog frenda koji ima sličan nastup kad zavodi curi, toliko ih isprovocira da u principu izazove emocije kod njih, kada dobije tu emociju ultimativne isprovociranosti i ljutnje, tanka je linija do "one" emocije, hej pa on mi se sviđa, nebi vjerovali koliko ih je pokupio tako. Tako i naš Dam, janje u vučjoj koži
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 00:52   #114 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,776
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Evo- još ćeš nam navesti i helsinški sindrom (kad se oteti neprirodno vežu i osjećaju simpatiju za otmičare)...

Pharaoh- ma znam, ali moraju cure znati da mi ovdje nemamo ništa protiv njih.

Ono, kao kad su (mislim) Cigu pitali u 'Zločestoj djeci', valjda je nešto loše pričao o njima- "Pa dobro Cigo imaš ti što protiv Srba?" A on će na to- "Nemam... (pauza) ništa efikasno."
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 07:30   #115 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
...Tako i naš Dam, janje u vučjoj koži ...
Ali to janje jede vukove

Samo kad ga prođe ova čudna faza
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 15:02   #116 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Eva je Adamu ponudila jabuku, nije mu je na silu ugurala u usta. A taj isti Adam je znao da ne smije jest tu jabuku i zasto ne smije, al je svejednu uzea. Dobrovoljno! Tako da ti to sa silovanjem ne drzi vodu, jer kad meni netko samo ponudi sex ( koji izraz ), ne znaci da me silova! Ja ga uvik mogu odbit. Isto kao sta je mogao i Adam.
Problem u cijeloj priči sa Adamom, Evom i jabukom je u činjenici da je tvoja imenjakinja prevarila Adama. U toj prevari Adam je žrtva, i ne može ga se krivit.

Ako je netko prevarom naveden na neku odluku, onda je njegova dobrovoljna odluka donesena pod dojmom te prevare.

ergo

ključni element cijele priče je prevara, a ne dobrovoljnost.

U primjeru sa silovanjem (bez imenjaka, imenjakinja i tsl.) silovana žena je žrtva, i ne može ju se krivit.

Citat:
Totalna neistina. Neki/e ih cak i obozavaju i uzdizu u nebesa. Prirodno je da se slabiji vezu uz jace, jaci su obicno oni koji su ugnjetavaci. Gledala ja National Geographic, znam to sve pouzdano.
Umno poremećene osobe ne mogu se uzimat za primjer.

Citat:
Na to? Nikad! I imam pokvareni, zloban mozak. cak mi je zao sta nije toliko zloban da prestanem osjecat i griznju savjesti, al ne ide. Al to ne znaci da i druge zenske imaju takav... Hvala bogu da ih je malo sa tako zlobnim mozgom, ne volim konkurenciju u zloći.
Pa znao sam ja da se Evita neće na mene ljutit...

Jedino nisi u pravu sa ovim da ih je malo sa zlobnim mozgom. Nije ih malo. SVE su takve.
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 19:26   #117 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 233
Šef Foruma

joj spava mi se pa nisam baš imao vremena pročitati prvi post,ali ja bi u klub pa sad kakav je proces primanja
Šef Foruma je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 19:52   #118 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,923
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Nema nikakvog procesa primanja, sasvim dovoljno će biti da ispričaš bar jednu situaciju zbog koje si nam se javio. Za svoje dobro pročitaj prethodne postove - jako su poučni.

Dobronamdošao!

Inače klub bi se skraćeno mogao zvati K U M.
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 20:30   #119 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

evo učlanjujem se.

1 primjer? hm... postao sam na pdf-u muški kutak i dobio rekaciju žena (?!)
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 00:01   #120 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

Citat:
Naravno da se slažemo u ovom detalju - dobro, ne nužno u detalju. Nekome je detalj, a nekome gromada.

Svi muškarci dijele tu crtu nježnosti i iznimno osjećanog odnosa naspram svoje aparature. Upravo to je ono što nas razlikuje od žena i ostalih sisavaca.
odkad sam prvi put (prošle godine) išao sam kupit gaće i upoznao blagodati bokserica - nitko sretniji od mene.

Više nema one boli u punim jajima, bol glave penisa u erekciji...

svjet mi se promjenio ko da koristim olvejs s krilcima...

hmm...

zašto nas dave iz dana u dan, iz sta u sat s vulgarnim reklamama za uloške a nigdje reklama za bikse?

jedini minus im je što mi se nekad u šupak uvuku.
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114