| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Odgovor: ja bi radije svijet u kojem ima žena , ali i sasvim malo ugnjetavanja koje ide ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
Ali (nadam se da neću time izgubiti počasno članstvo u klubu kojim se veoma ponosim - ), čemu onda sva ta borba protiv ugnjetavanja???? Jest da ponekad znamo biti jako gadne, ali ipak...ne možete sa nama, ali još manje možete bez nas... | |
| | |
| | #112 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
), ne znaci da me silova! Ja ga uvik mogu odbit. Isto kao sta je mogao i Adam. ![]() Totalna neistina. Neki/e ih cak i obozavaju i uzdizu u nebesa. Prirodno je da se slabiji vezu uz jace, jaci su obicno oni koji su ugnjetavaci. Gledala ja National Geographic, znam to sve pouzdano. ![]() Na to? Nikad! I imam pokvareni, zloban mozak. cak mi je zao sta nije toliko zloban da prestanem osjecat i griznju savjesti, al ne ide. Al to ne znaci da i druge zenske imaju takav... Hvala bogu da ih je malo sa tako zlobnim mozgom, ne volim konkurenciju u zloći. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Evo- još ćeš nam navesti i helsinški sindrom (kad se oteti neprirodno vežu i osjećaju simpatiju za otmičare)... ![]() Pharaoh- ma znam, ali moraju cure znati da mi ovdje nemamo ništa protiv njih. ![]() Ono, kao kad su (mislim) Cigu pitali u 'Zločestoj djeci', valjda je nešto loše pričao o njima- "Pa dobro Cigo imaš ti što protiv Srba?" A on će na to- "Nemam... (pauza) ništa efikasno." ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #116 (permalink) | |||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
Ako je netko prevarom naveden na neku odluku, onda je njegova dobrovoljna odluka donesena pod dojmom te prevare. ergo ključni element cijele priče je prevara, a ne dobrovoljnost. U primjeru sa silovanjem (bez imenjaka, imenjakinja i tsl.) silovana žena je žrtva, i ne može ju se krivit. Citat:
![]() Citat:
![]() Jedino nisi u pravu sa ovim da ih je malo sa zlobnim mozgom. Nije ih malo. SVE su takve.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |||
| | |
| | #118 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Nema nikakvog procesa primanja, sasvim dovoljno će biti da ispričaš bar jednu situaciju zbog koje si nam se javio. Za svoje dobro pročitaj prethodne postove - jako su poučni. Dobronamdošao! Inače klub bi se skraćeno mogao zvati K U M.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
Više nema one boli u punim jajima, bol glave penisa u erekciji... svjet mi se promjenio ko da koristim olvejs s krilcima... hmm... zašto nas dave iz dana u dan, iz sta u sat s vulgarnim reklamama za uloške a nigdje reklama za bikse? jedini minus im je što mi se nekad u šupak uvuku. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:39.

Ali (nadam se da neću time izgubiti počasno članstvo u klubu kojim se veoma ponosim - 

), ne znaci da me silova! Ja ga uvik mogu odbit. Isto kao sta je mogao i Adam.