| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Moram sad ovdje postaviti nekoliko sličica kako bi plastičnije prikazao položaj današnjeg muškarca u braku, u druš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Moram sad ovdje postaviti nekoliko sličica kako bi plastičnije prikazao položaj današnjeg muškarca u braku, u društvu. Birao sam blaže slike jer su ostale primjerenije nekoj drugoj temi pa će možda i završiti tamo. Prvo da vidimo s kim mi danas imamo posla: SIP2.jpg SIP1.jpg SIP3.jpg Evo i vjernog prikaza našeg položaja u kuhinji: PUK2.jpg PUK3.JPG PUK1.JPG No, ni u drugim dijelovima doma nije puno bolje: PM1.JPG PM2.jpg
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca ja sam živi primjer u što te žena može pretvoriti. nije dovoljno što sam posto papučar i vjerni pas već me morala u svojoj neshvatljivoj zlobi tako stilski unakazit da me ni olinjali guy neće ni pogledat. |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca teško je biti ispljuvak ženskog uma, ni muški te ne razumiju a žene takvu nakazu kakva sam sad postao, neće ni da pogledaju. ![]() a sve je počelo tako da sam počeo odlaziti po namirnice u samoposlugu i nositi roza kožulje koje mi kako ona kaže "odlično stoje" ![]() |
| | |
| | #127 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca nosim i ja roze košulje i rečeno mi je da mi dobro stoje ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #128 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca To su ti sigurno rekle žene. A kao što svi znamo - žene lažu. Roza košulja nikome ne stoji dobro.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #129 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca točno, žene su mi rekle...ali ja sam je kupio bez ičijeg nagovora...meni se svidjela, što je još gore ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.