| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; pa dobro šta je ovo, zadnja 2-3 odgovora po nekim temama kliknem pošalji odgovor,i ništa se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #134 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Već ste ranije vidjeli da ja slikom dokazujem početak ugnjetavanja u ranijoj dobi ![]() Evo još... Jadan dečkić.. evo pogledao je, i to je to. Sad je hipnotiziran. Ne može bez toga dok je živ ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 11-02-08 u 14:17. |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca u doba dok su pravi muškarci hodali zemljom, dok nam žene nisu solile pamet, muški su i rađali djecu, ja pročito u Bibliji. ![]() sad su nam to preuzele i od toga stvaraju drame. ![]() |
| | |
| | #139 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
... Roza majica je ![]() Neki dan sam, nakon dugo vremena srela jednog dečka i pitam ja njega kako je, što je novog, ovo-ono i on počne: "bla bla bla bla, sve super, sve 5... Iiiii ispunio sam si jednu dugogodišnju želju"... JA: "A da? koju to?" ON: "kupio sam si konačno ružičastu majicu". JA (pogledam malo bolje - u disku bili - i skužim da on zaista ima ružičastu, t-mobile-ružičastu majicu): ![]() I sada, čitajući ovaj forum, razmišljam o tom dečku i mislim si: što li su njemu žene napravile da si dobrovoljno kupuje ružičaste majice????? Jesam li i ja tome pridonijela? ![]() Ružičastu majicu treba zakonom zabraniti - neka mi oproste svi oni koji nose takve majice... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:29.

pusa
... Roza majica je