| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; A nemoj biti tužan... To je samo moje mišljenje... Uostalom, košulje su još i prolazne... Ali majice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca al samo da znaš kako mi lijepo stoji roza košulja odmah bi promijenila mišljenje ![]() pitaj dorinu, teicu, daidzu, oggy-a, dadmyl itd. pa čak i osnivača ove teme zar ne anthlon ![]()
__________________ |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Kad sam sinoć pročitao ovo s roza košuljom odmah sam se sjetio onog zagrebačkog druženja i jednog kolege. ![]() Da, stoje ti odlično fbs. A sjetio sam se da i sam nosim roza donji veš pa i sportsku opremu. Mislim, ne kupujem roza donji veš i ovo za rekreaciju (osim kad dobijem na poklon - znate već od koga), međutim već nakon prvog pranja sve pamučno i potkošulje, i majice, i čarape i gaćice, ma sve, sve postaje roza, lila, tirkizno, ljubičasto i što znam kakvo već ne. Sve tako neke nježne boje. Imam i jednu takovu pidžamu. Bez obzira što me je uvjerila da mi to odlično stoji i da to nije tako jako roza uvijek sam se osjećao nelagodno skidajući se pred kolegama u dvorani pa sam sam sebi govorio da oni nemaju ukusa i da pate od nekih predrasuda vezanih za boje. Najneugodnije mi je bilo jednom kod liječnika. No liječnik je imao puno razumijevanje za moj položaj - vidio sam to u njegovu pogledu, ali mlada sestra se sasvim neprilično smijuljila. Ma, mislim ....
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]() E to bi vi htjeli, ali ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca gdje da stavim svoju tužnu životnu priču? kako sam od čistokrvnog rasnog njemačkog ovčara, atlete, poželjna dlakava mužjka, čiste inteligencije, dobrote, bezazlenosti... postao ova nakaza u roza košulji s "posebno kull i ultra šik dvije roza bobice na glavi" (tako me je moja uvjeravala kad mi je to stavljala na glavu). ![]() Inače prije sam se zvao Hrvoje, al to malo pekinezersko đubre me uvjerilo da Sebastijan "Tako profinjeno zvuči". ![]() |
| | |
| | #150 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]() Nema šta ![]() meni je super vidjeti rozu košulju i majicu na dečku.FBS ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

meni je super vidjeti rozu košulju i majicu na dečku.