| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; fbs ne brini - ti si iznimka koja potvrđuje pravilo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #153 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca evo još jedan razlog zašto pristupiti klubu K.U.M od malih nogu se kod žena razvija jedno pravilo koje je prikazano na sljedećem filmu ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Evo jel primate i starije u klub. Puno smo ja i ''ona'' u braku. Ima sitnih podnošljivih njenih primjedbi i prigovora, ali najteže što smatran ugnjetavanjen, apsolutno teškim nepodnošljivim je ovo. Ja oču ić na ribe tri dana brodon, sam, a ona kaže iđen i ja sa tobom. I onda ja poludin, pa ne odemo ni ja ni ona. Ja ostanem u kući i ona meni, a šta nisi iša na ribe štogod ulovit znaš da nam je ostalo malo ribe u frižideru, ako nam dođu gosti nečeš imat za gradele. Eto to vam je teško ugnjetavanje. A i da se malo ispravin, prije dok smo bili mlađi bilo je lipo kad smo išli sami brodon u đitu, gradili kuću na otoku, a dica kod babe, možete zamislit.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Naravno da si dobrodošao! I razumijemo te mi. Nigdje mira .Čuo sam da je žena na brodu prava nesreća. Ti ćeš nam znati bolje to objasniti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #159 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
Ni slučajno. Kad idemo zajedno uvik više ulovi od mene, a i opreznija je prema vrimenu. Mene ne štopa za otić na more ni predviđanje nevere. Jedan put san je poveja da bi je malo pristrašija jer nije gledala prognozu, i uvatila nas je teška nevera, lebičada. Privarija san se i ja, mislija san da će malo zapuvat, kad ono u sekund more i nebo se spoji. Tija san je malo pristrašiti ali boga mi jedva smo glavu živu izvukli. E sad se i ona hvali kako je prošla veliku neveru, ali više neče na more bez gledanja prognoze. Na more volin otić sam jer mi to oslobodi glavu od problema, jer je to lik za dušu i tilo, a ne moran ništa ulovit, a kad iđe ona, onda ti je ajmo na onu poštu (misto di ima ribe) pa onda na onu drugu, tu ti nema odmora ni mira. Eto zašto ženske nisu dobrodošle na brod, ali nesriča nisu nikako to su samo priče. Sičan se prije muški bi sidija za timunon a žene bi veslale, bacale i dizale mriže a on prston nebi maka nego samo zapovida.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Novovjenčani par bio je u braku dva tjedna. Muž, iako jako zaljubljen nije mogao dočekati da izađe van i zatulumari sa svojim prijateljima. Pa je rekao svojoj novoj ženi, Draga, vraćam se odmah. "Gdje ćeš dušo?" pitala je žena. "Idem u kafić ljepotice. Idem na pivo! Žena je rekla, "Želiš pivo ljubavi?" Otvorila je vrata frižidera I pokazala mu 25 različitih vrsta piva iz 12 raznih zemalja: Njemačke, Nizozemske, Japana, Indije, itd. Muž nije znao što da napravi, I jedino sto mu je palo na pamet da kaže bilo je, "Da malena..ali u kafiću...znaš...imaju ledene čaše..." Nije stigao ni završiti rečenicu kada ga je žena prekinula govoreći, "Želiš ledenu čašu najdraži? Uzela je veliku kriglu iz zamrzivača, ledenu tako da se naježila čim ju je uzela u ruke. Muž, već pomalo blijed je rekao, "Da, dušice, ali u kafiću imaju I one super grickalice...Neću dugo, odmah ću se vratiti. Obećajem. OK?" "Želiš grickalice medeni?" Otvorila je ormarić I počela vaditi chips, kikiriki, kokice... "Ali mila moja... u kafiću... znaš... psuju I govore ružne rijeci. "Želiš ružne riječi, kretenu? Popij svoje jebeno pivo u svojoj jebenoj ledenoj krigli I pojedi te jebene grickalice, ti si sada oženjen, I nigdje ti ne ideš! Jasno šupčino?" I živjeli su sretno do kraja života....
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:44.