Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; fbs ne brini - ti si iznimka koja potvrđuje pravilo....

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-02-08, 19:46   #151 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase
Re: Klub ugnjetavanih muškaraca

fbs ne brini - ti si iznimka koja potvrđuje pravilo.
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 09:22   #152 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
I majka (čitaj: ženski rod) priroda je bila protv vas kad je nama dala mindžu
Ajde neka vam je dala.. Fala bogu da nije nama
Iako to jako volim vidjet, sad kad se gledam u ogledalo.. ne želim ni pomislit. Brrrr
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 13:44   #153 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

evo još jedan razlog zašto pristupiti klubu K.U.M

od malih nogu se kod žena razvija jedno pravilo koje je prikazano na sljedećem filmu

Star 13-02-08, 15:25   #154 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Star 13-02-08, 15:54   #155 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Japanke

Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 16:19   #156 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,085
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

National
Organization of
Man
Against
Amazonian
Masterhood

NO'MAAM

bojkot!!!
al ne kupovine
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 07:04   #157 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 892
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Evo jel primate i starije u klub.
Puno smo ja i ''ona'' u braku. Ima sitnih podnošljivih njenih primjedbi i prigovora, ali najteže što smatran ugnjetavanjen, apsolutno teškim nepodnošljivim je ovo.

Ja oču ić na ribe tri dana brodon, sam, a ona kaže iđen i ja sa tobom. I onda ja poludin, pa ne odemo ni ja ni ona. Ja ostanem u kući i ona meni, a šta nisi iša na ribe štogod ulovit znaš da nam je ostalo malo ribe u frižideru, ako nam dođu gosti nečeš imat za gradele.
Eto to vam je teško ugnjetavanje.

A i da se malo ispravin, prije dok smo bili mlađi bilo je lipo kad smo išli sami brodon u đitu, gradili kuću na otoku, a dica kod babe, možete zamislit.
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 07:18   #158 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,908
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Naravno da si dobrodošao!

I razumijemo te mi. Nigdje mira .

Čuo sam da je žena na brodu prava nesreća. Ti ćeš nam znati bolje to objasniti.
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 08:06   #159 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 892
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Naravno da si dobrodošao!

I razumijemo te mi. Nigdje mira .

Čuo sam da je žena na brodu prava nesreća. Ti ćeš nam znati bolje to objasniti.

Ni slučajno. Kad idemo zajedno uvik više ulovi od mene, a i opreznija je prema vrimenu. Mene ne štopa za otić na more ni predviđanje nevere. Jedan put san je poveja da bi je malo pristrašija jer nije gledala prognozu, i uvatila nas je teška nevera, lebičada. Privarija san se i ja, mislija san da će malo zapuvat, kad ono u sekund more i nebo se spoji. Tija san je malo pristrašiti ali boga mi jedva smo glavu živu izvukli. E sad se i ona hvali kako je prošla veliku neveru, ali više neče na more bez gledanja prognoze.

Na more volin otić sam jer mi to oslobodi glavu od problema, jer je to lik za dušu i tilo, a ne moran ništa ulovit, a kad iđe ona, onda ti je ajmo na onu poštu (misto di ima ribe) pa onda na onu drugu, tu ti nema odmora ni mira.
Eto zašto ženske nisu dobrodošle na brod, ali nesriča nisu nikako to su samo priče.

Sičan se prije muški bi sidija za timunon a žene bi veslale, bacale i dizale mriže a on prston nebi maka nego samo zapovida.
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 20:53   #160 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,908
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Novovjenčani par bio je u braku dva tjedna.
Muž, iako jako zaljubljen nije mogao dočekati da izađe van i zatulumari
sa svojim prijateljima. Pa je rekao svojoj novoj ženi, Draga, vraćam se odmah.

"Gdje ćeš dušo?" pitala je žena.
"Idem u kafić ljepotice. Idem na pivo!
Žena je rekla, "Želiš pivo ljubavi?" Otvorila je vrata frižidera I
pokazala mu 25 različitih vrsta piva iz 12 raznih zemalja: Njemačke,
Nizozemske, Japana, Indije, itd.
Muž nije znao što da napravi, I jedino sto mu je palo na pamet da kaže
bilo je, "Da malena..ali u kafiću...znaš...imaju ledene čaše..." Nije
stigao ni završiti rečenicu kada ga je žena prekinula govoreći, "Želiš
ledenu čašu najdraži?
Uzela je veliku kriglu iz zamrzivača,

ledenu tako da se naježila čim ju je uzela u ruke.
Muž, već pomalo blijed je rekao,
"Da, dušice, ali u kafiću imaju I one super grickalice...Neću dugo, odmah
ću se vratiti. Obećajem. OK?"
"Želiš grickalice medeni?" Otvorila je ormarić I počela vaditi chips,
kikiriki, kokice... "Ali mila moja... u kafiću... znaš... psuju I govore
ružne rijeci. "Želiš ružne riječi, kretenu? Popij svoje jebeno pivo u
svojoj jebenoj ledenoj krigli I pojedi te jebene grickalice, ti si sada
oženjen, I nigdje ti ne ideš! Jasno šupčino?"
I živjeli su sretno do kraja života....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114