| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva O tim tezama mozete pricat i rado cemo vas poslusat i uzet sve to u obzir ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Ma pegla je pretiha, pa cemo onda moc cut njihove teze... To nek rade u slobodno vrime, dok smo mi vani... ![]() FBS; Neznam ti ja citat... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]() FBS: a jbga nemožete pobjeći ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Tako je, samo i mi moramo pomoc pri peglanju, dok oni peglaju robu, mi cemo kartice da ne moraju sve jadni sami... Vidite da i mi znamo bit fer. Ako te to muci nazovi "sigurnu kuću" tamo ce ti se javit jedna dobra operaterka, ime joj je dorina i sigurno ce ti pomoc... Ma nismo mi klonovi samo imamo istu misiju. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Lijepo društvo se okupilo u klubu za samo jednu noć (4 muška i 3 cure). Zahvaljujem curama na razumijevanju i potpori. Dorina, puno više ćeš nam pomoći riječima utjehe nego li podizanjem slušalice. A za plaću ćemo se već nekako dogovoriti – nije sve u novcu. Bit ćeš uvijek rado viđena u klubu. Proveo sam jednu mirniju noć nakon što sam pročitao ohrabrujući napis kolege FBS-a o snazi gena Hrvatskih tornjaka i Dinarida. Prihvatio sam to zdravo za gotovo jer sam se bojao dublje razmišljati o genima davnih ratnika i lovaca. No, da ne bi ostalo sve samo na filozofiranju navest ću vam svoj sinoćni primjer u nadi da ću opet naići na vaše razumijevanje. Svi mi koji iole pratimo sport znamo koliko nam je bila važna sinoćna utakmica na EP u rukometu protiv uvijek neugodnih Danaca. Krenulo je loše, gubimo uvjerljivo prvo poluvrijeme, počelo je drugo – pojavio se tračak nade, nekoliko suvislih akcija, nekoliko dobrih obrana našeg vratara …postojala je šansa da dostignemo Dance, ali … Baš u tim presudnim trenutcima za ishod cijelog meča, pa i našeg konačnog plasmana na EP vratila se moja bolja (naučili su me da moram tako reći –opet diskriminacija) polovica kući s novom frizurom. Frizura je prigodom današnjih poslovnih obveza i sastanaka, a ne zbog mene (baš me zanima kako je provela noć u nastojanju da joj glava ne dodiruje jastuk). I onda je počelo: „Dragi, kako ti se sviđa moja nova frizura?“ Bacio sam letimičan pogled baš u trenutku kad je mali Horvat ulazio s krila. „Dobra je, super!“ „Nisi ni pogledao.“ „Jesam, pogledao sam i super ti stoji.“ Penal za Dance. „Nisi, tebi je važniji glupi televizor od mene.“ Kao da ja gledam kutiju, ugašeni televizor, a ne presudnu utakmicu.I u tim trenutcima je utakmica za mene završila. Morao sam ostaviti Linu i Ivana i ostale dečke da se snalaze bez mene kako znaju i umiju jer su potekle prve suze koje su topile maskaru, puder, kreme i što već ima na tom nježnom licu, a usput i moje srce. Ugasio sam televizor mireći se sa svojim i rukometnim porazom. Nakon pola sata (taman dovoljno da utakmica završi – da sam bar ostavio upaljen TV da mogu malo preko ramena …) zagrljaja, utješnih riječi, poljubaca stanje se vratilo u normalu, a frizura je bila kao nikad do sada. I sad se ja pitam otkud njoj pravo da svoju frizuru koja se ionako više ne može popraviti, stavi ispred ili čak iznad interesa reprezentacije, odnosno nacionalnih interesa? Oprosti Lino, oprostite dečki što iz objektivnih razloga nisam mogao biti s vama u ključnim trenutcima. Čujem da smo izgubili što me ni malo ne čudi uz ovakvu moju potporu. Nadam se da Rukometni savez neće službeno ništa poduzimati protiv mene. Pa sad vi meni recite.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Naravno Shelby - samo nemoj puno zvocat. Našao sam zgodnih tema koje daju neke pokazatelje zašto je stanje baš ovako kritično. Žao mi je što sad nemam vremena izdvojiti hvalevrijedne poruke iz ovih tema. Jesmo li postali papci ? Jeste li kad udarili ženu ? Znati kuhati
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Što želiš reći? ![]() ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.

To nek rade u slobodno vrime, dok smo mi vani...