Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; 5: If you've known a guy for more than 24 hours, his sister is off limits forever unless you ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-08, 12:17   #191 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,688
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Klub ugnjetavanih muškaraca

5: If you've known a guy for more than 24 hours, his sister is off limits forever unless you actually marry her.
8: On a road trip, the strongest bladder determines pit stops, not the weakest.
13: Unless you're in prison, never fight naked.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 14:29   #192 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,343
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Uvijek slušamo o “pravilima" s ženske strane. Evo par pravila s muškog stajališta. Primiti k znanju... Sva pravila imaju br. "1" - NAMJERNO!

1. Sise su za gledanje i zato to činimo. Ne pokušavajte to promijeniti.
1. Naučite se koristiti zahodskom daskom. Vi ste već odrasle curice. Ako je podignuta, spustite ju. Mi ju trebamo podignutu, vi ju trebate spuštenu. Još nas nikad niste čule da prigovaramo zato što je bila spuštena.
1. Subota = sport. To je sigurno kao mjesečeve mijene ili plima i oseka. Neka tako i ostane.
1. Šoping NIJE sport. Oh, da, i nikad nećemo pomisliti da je.
1. Cmizdrenje = ucjenjivanje.
1. Pitajte ako vam što treba. Da odmah pojasnimo:
- Diskretni nagovještaji ne vrijede!
- Grubi nagovještaji ne vrijede!
- Očiti nagovještaji ne vrijede!
JEDNOSTAVNO RECITE!
1. ‘Da’ i ‘Ne’ su potpuno prihvatljivi odgovori na gotovo svako pitanje.
1. Dođite nam s problemom kojeg treba riješiti. To mi činimo. Za sućut su zadužene prijateljice.
1. Glavobolja koja traje 17 mjeseci je ozbiljan problem. Posjetite liječnika.
1. Sve što smo rekli prije 6 mjeseci je neprihvatljivo kao orgument u svađi. Zapravo, svi komentari zastarijevaju nakon 7 dana.
1. Ako mislite da ste debele, vjerovatno i jeste. Ne pitajte nas.
1. Ako nešto što smo rekli može biti protumačeno na dva načina, a jedan od njih vas ražalosti ili razljuti – mi smo mislili onaj drugi!
1. Ili zatražite da nešto učinimo ili recite kako želite da se to učini – nikada i jedno i drugo.
Ako već znate kako to treba učiniti – učinite to same.
1. Što god da imate za reći, recite to tijekom reklama, ako je ikako moguće.
1. Kolumbo nije trebao uputstva za put. Ni mi ga ne trebamo!
1. Svi muškarci prepoznaju samo 16 temeljnih boja – Windows default.
Breskva je, primjerice, voće, a ne boja.
Bundeva je isto tako voće.
Mi nemamo pojma što je to “krem-roza”.
1. Ako svrbi, bit će počešano. Mi to tako činimo.
1. Ako pitamo što nije u redu, a vi kažete "ništa“, ponašat ćemo se kao da je sve u redu. Znamo da lažete, ali nije vrijedno svađe.
1. Ako postavite pitanje na koje ne želite čuti odgovor, očekujte odgovor kojeg niste željele čuti.
1. Kad idemo nekud, sve što obučete vam odlično stoji. Zbilja.
1. Ne pitajte o čemu razmišljamo osim ako ne želite raspravljati o:
-Seksu,
-Sportu ili
-Automobilima
1. Imate dovoljno odjeće…
1. Imate previše cipela…
1. Ja sam u dobroj formi. Okruglo je forma.

Hvala što si ovo pročitala. DA, znam da ću noćas spavati na kauču u boravku, ali muškarcima to ne smeta – to je kao na kampiranju ili u vojsci.

Star 09-05-08, 15:29   #193 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
1. Naučite se koristiti zahodskom daskom. Vi ste već odrasle curice. Ako je podignuta, spustite ju. Mi ju trebamo podignutu, vi ju trebate spuštenu. Još nas nikad niste čule da prigovaramo zato što je bila spuštena.

Meni to isto nije jasno

Ako je dignuta, spustim je.
Ako je spušen(a), digni ga.
Pardon.
Digni je

Citat:
JEDNOSTAVNO RECITE!

Ovo vrijedi i za neke muške

Citat:
1. Ako mislite da ste debele, vjerovatno i jeste. Ne pitajte nas.

I mene živciraju ta pitanja! Strašno!

Citat:
1. Imate dovoljno odjeće…
1. Imate previše cipela…

toga nikada nema dovoljno

Citat:
1. Ja sam u dobroj formi. Okruglo je forma.

Istina

Zadnji Uredio dorina : 09-05-08 u 15:33.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 16:56   #194 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,949
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Što više čitam po ovoj temi to više sam svjestan da sam već godinama u banani. Od svega toga što bi me trebalo činiti pravim ljudskim mužjakom ja sam jedino jako dlakav i debel.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:09   #195 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 861
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Što više čitam po ovoj temi to više sam svjestan da sam već godinama u banani. Od svega toga što bi me trebalo činiti pravim ljudskim mužjakom ja sam jedino jako dlakav i debel.
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 20:59   #196 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,883
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Sva ova pravila - aksiome ćemo uramiti i povješati po zidovima naše "sigurne kuće" kako nitko od nas ne bi došao u bilo kakvu nedoumicu.

FBS, častim te pivom, pivom, pivom, pivom ..... i repićem.
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 21:51   #197 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,688
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Zastara za komentare je 7 dana
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 11:37   #198 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,883
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ne mogu vjerovati! I ovo nam žele uskratiti.

Zar je moguće da našim boljim polovicama smeta naša najvažnija sporedna stvar na svijetu?

Zašto? Zašto?

Pa to je jednom u četiri godine.

Ove godine je bio samo rukomet, sad ovo i poslije ostaje još Olimpijada. Zar je to puno?

Moramo trpjeti svo to nogometno ludilo – clanak – Euro2008

Citat:
S druge strane, kad nisi uspješan, onda si opet jadnik kojeg svi sažalijevaju, a nema nikoga da ti pomogne. E ljudi moji dragi, tužno je to sve jer u današnjem svijetu sve je lažno, počevši od prijatelja, pa do brojnih stvari koje gledamo na televiziji. Jedina stvar u kojoj su svi Hrvati uvijek kao jedan bez da gledaju status spol i odjeću je nogometno prvenstvo, koje nas uskoro očekuje. A ja već vidim kako će to biti: puno pića, hrane, sreće i izgubljenih živaca. Moj Ante će, kao i većina mužića, pratiti svaki pokret naše reprezentacije, dok ću ja, kao i većina žena kad je nogomet u pitanju, biti po strani. Naša uloga bit će trpjeti sve njihove utakmice i ta ludila koja su srodna svim muškarcima kada je u pitanju njima najvažnija sporedna stvar na svijetu - nogomet.
I znam da ćemo mnoge važne utakmice propustiti zbog njihovog šopinga, zbog "neodgodivih razgovora", vjerojatno i zbog seksa.

Kao da za to ne postoji cijela jesen i zima!?
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 13:50   #199 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,018
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Muškarci, muškarci, bla bla...Madaaaa, ima istine u fbs-om postu...
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 13:53   #200 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,343
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Lulu, naravno da je fbs često u pravu

a sad da se nadovežem na anthlonov post:

Odgovor
Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114