| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; pa da neopisivo zele raditi kucanske poslove, ciscenje, peglanje, kuhanje itd.. i da bi im se ruke osusile pri samoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca pa da neopisivo zele raditi kucanske poslove, ciscenje, peglanje, kuhanje itd.. i da bi im se ruke osusile pri samoj pomisli na to da udare zenu mislim.. sto bi drugo moglu biti ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #22 (permalink) | ||||||||
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Dorina samo pokušavam naći uzroke ovog alarmantnog stanja po naš slabiji rod. Pokušavam ustanoviti koliko smo si sami krivi, a koliko je to „viša sila“. Sad razmišljam o onoj mojoj epizodi s frizurom i mislim se što bi mi se dogodilo da sam kojim slučajem rekao da frizura nije dobra, da joj ne stoji?? Vjerojatno bih bio kažnjen doživotnim negledanjem televizora, a i tko zna čime još. E da, sinoć sam mogao u miru gledati utakmicu, mogao sam maximalno pomagati nešim reprezentativcima i rezultat nije izostao. Plasirali smo se u polufinale. Pronašao sam nešto zanimljivih napisa u prethodno linkovanim temama koji djelimično daju odgovor na ovo što nam se događa. Jesmo li postali papci? Citat:
Zašto nismo bar ravnopravni? Citat:
Citat:
Potvrda katastrofe. Još jedna. Bez riječi. Da. Još nam se i rugaju. Eto. Strašno. Jeste li kad udarili ženu? Još. Evo savjeta – šuti i trpi. Citat:
Citat:
Znati kuhati Citat:
Citat:
Za njih! Priručnik za žene Priručnik za žene Citat:
I evo, ovako krasan naputak se proglašava šalom čak i od istog nam spola. Katastrofa, apokalipsa! U zadnji tren sam osnovao ovaj klub jer je to, za sada, jedini način da istina izađe na vidjelo. Ovaj klub je vapaj očajnika (čitaj kao množinu). Drugih sigurnih kuća mi potlačeni mužeki nemamo. I tu smo diskriminirani. Samo se otvaraju kuće za zaštitu žena pa onda jadni ugnjetavani muškarci koji više ne mogu izdržati ovo ponižavanje kod kuće ili na poslu bježe u jedinootvorene sigurne kuće, bježe opet među žene i to među već ogorčene, protumuški nastrojene žene. Zamislite samo što su oni trpjeli do sada, koliko su očajni kada su se odlučili na ovako drastičan korak. Bilo je govora da će se otvoriti sigurna kuća za muškarce u Dubrovniku, pa da će se u Zadru dati jedan sigurne kuće na korištenje muškima … Samo obećanja. Mora da o tome odlučuju žene. Ispade mi opet predugačak post pa ne mogu staviti istinite priče koje imam u glavi kako bih potkrijepio činjenično stanje. Drugi put. Koliki je strah od žena prisutan kod nas govori i sama činjenica da se ni ovdje muškarci ne usuđuju slobodno reći kakve drame proživljavaju. Joj, joj!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | ||||||||
| | |
| | #23 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
Izgleda da je stvarno toljaga iz raja izašla, možda je vrijeme da vratimo toljage Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||||
| | |
| | #24 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]() ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Smijem ja samo u ovoj temi? Ne ću puno pisati jer sam vidio sam svoju najdražu tu, pa da poslije ne bi bilo ...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Može Wuče, može. Vidio sam ja da ti imaš i neugodnih iskustava pa bi mogao i napisati ponešto. Ne boj se, ipak je ovo safe house. A ako ipak ne možeš odagnati strah piši nekim blijedim fontom - možda ne primjeti. A dorini bih rekao da je u pravu i da sam se ja pomirio s činjenicom da zbog mira u kući često moram kršiti 8. božiju zapovjed. Samo bi mi bilo lakše kad bih uvijek znao što moram reći. Malo sam još pod dojmom utakmice pa me muza ne drži. Samo ću spomenuti situacije kad moram odgovoriti na vječito neugodno pitanje o novoj odjeći ili novoj kombinaciji odjeće. "Kako mi stoji ovo?" ili "Kako ti se ovo sviđa?" U 90% slučajeva ispadne da "nemam pojma", da "odgovaram reda radi", da "nisam ni pogledao dobro", da se "ne razumijem u boje" ... Joj, boje! Ciklama, trula višnja, drap, lila, roza, breskva, drap, tirkizna, slonovača, bež, ... Ne mogu vjerovati da više ne postoji normalna plava, crvena, zelena ili bijela boja. Kako da se snađem tu gdje se sudara i biljno i životinjsko carstvo bez reda i zakona. Daj budite jednostavnije, budite obične.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]() Ja sam žensko, pa mi nisu jasne. Još kada čujem: "žuto-zelena" i "zeleno-žuta", koje, btw, "nisu iste", smuči mi se. ![]() Inače - svaka čast i podrška što se tiče sigurne kuće i kluba (mada sam u potrazi za muškarcem koji kuha, s obzirom da sam ja zakinuta po tom pitanju...Ali, ako zna kuhati, ne znači da je papak, jel?). ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
Ja sam na telefonu ![]() Citat:
Savjet: Reci da ne razlikuješ nijanse. Moj ex dečko nije poznavao nijanse i to mi je rekao na 3 dejtu. Nikad ga nisam gnjavila. Oko toga ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | ||
| | |
| | #29 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Rowanne proglašavam počasnom članicom kluba jer se razumije u boje – mislim da nije potrebno dodatno objašnjavati. Sad razmišljam o kuhanju (dorina, nije zbog tebe – već onako). Zamislite vi samo koliku žrtvu mi podnosimo kad nas konačno uspijete nagovoriti, pridobiti, prevariti na zajednički život?? 20, 25, ili 30 godina smo se hranili u maminoj ili eventualno bakinoj ukusnoj kuhinji. Navikli se na najrazličitije delicije, navikli se da nam se ugađa, da imamo pravo poželjeti nešto za ručak ili večeru. Konačno, navikli se da je to jelo dobro skuhano, umjereno pečeno, taman slano s prilozima koje baš volimo, da je pripremljeno s ljubavlju – ZA NAS! Naviknuti smo na ukusno postavljen stol, na serviranu hranu, navikli smo da nam nije obveza pospremiti stol poslije ručka ili, ne daj Bože, oprati posuđe. Nije da mi to ne bismo htjeli, no često bivamo gurnuti u stranu od naših dragih mama ili baka kad pokušamo pomoći u kuhinju jer one jako dobro znaju da to muškarcu ruši ego, ruši samopouzdanje, a i ne leži im nikako. I tako četvrt stoljeća. I onda nam se odjednom cijeli taj svijet okrene naglavačke – sruši se u samo jednom danu, iznenada nam biva uskraćena sva ta divna hrana, sve te povlastice koje smo uživali. Šokantno, prestrašno! Nema više ukusne kokošije juhice, nema više rumenog pečenja sa slasnim krumpirićima, nema gužvare, nema ukusnog domaćeg soka od višnje ili bazge… Odjednom nema jednog našeg svijeta. Odjednom nam je doručak u hladnjaku, ostavi, na tržnici ili u vrtu; odjednom nam ručak donosi dostavljač u nekakvoj kartonskoj kutiji; odjednom si večeru moramo kreirati i pripremati sami. Naravno da odjednom moramo i sve to skupa pospremiti i da moramo oprati svaku šalicu ili tanjur. Naravno da nije svaki dan tako, naravno da ponekad budemo «počašćeni» pokušajem kuhanja, kuhačenja, u pravilu – počašćeni kuharskim abortusom. Ugodno iznenađeni izljevom dobre volje naših boljih polovica mi stoički žvačemo neslanu i prepečenu hranu, podnosimo nemoguće kombinacije ukusa i mirisa, a sve u cilju mira u kući i k tome još popijemo jezikovu juhu ukoliko nismo dovoljno glasni u pohvalama našeg novog kuhara, ukoliko nismo pojeli i posljednji neukusni komadić zagorenog mesa. A nakon tog «ukusnog» obroka, nakon što smo to kamenje pohranili u želudac ne možemo se odmoriti kao ljudi već moramo počistiti stol, pospremiti taj nered, oprati tisuću i jednu posudu …Sve to uz nepodnošljive bolove u trbuhu. Kad smo s tim konačno gotovi moramo hitno u kupaonicu pomoći napaćenom trbuhu, osloboditi ga muka. Da, i tu doživljavamo kritike zbog toga jer to traje predugo, a to nam je jedino mjesto gdje možemo u miru razmišljati, razmišljati o novonastaloj situaciji, o beznadnosti svog položaja. I do kakvih zaključaka dolazimo na tom intimnom mjestu? ![]() - Sam pao – sam se ubio. - Opasaj pregaču i prihvati se kuhače u svrhu svog opstanka.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 27-01-08 u 07:39. |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:04.

mislim.. sto bi drugo moglu biti

u ovoj temi? Ne ću puno pisati jer sam vidio sam svoju najdražu tu, pa da poslije ne bi bilo
...