Dorina samo pokušavam naći uzroke ovog alarmantnog stanja po naš slabiji rod. Pokušavam ustanoviti koliko smo si sami krivi, a koliko je to „viša sila“.
Sad razmišljam o onoj mojoj epizodi s frizurom i mislim se što bi mi se dogodilo da sam kojim slučajem rekao da frizura nije dobra, da joj ne stoji?? Vjerojatno bih bio kažnjen doživotnim negledanjem televizora, a i tko zna čime još.
E da, sinoć sam mogao u miru gledati utakmicu, mogao sam maximalno pomagati nešim reprezentativcima i rezultat nije izostao. Plasirali smo se u polufinale.
Pronašao sam nešto zanimljivih napisa u prethodno linkovanim temama koji djelimično daju odgovor na ovo što nam se događa.
Jesmo li postali papci?
Karakteristična današnjica.
Zašto nismo bar ravnopravni?
Mi „pomažemo“ dok se one šminkaju, lakiraju nokte, viču na nas …
Iskusan, oženjen čovjek. Kako me zapeče ovo.
Potvrda katastrofe.
Još jedna.
Bez riječi.
Da.
Još nam se i rugaju.
Eto.
Strašno.
Jeste li kad udarili ženu?
Još.
Evo savjeta – šuti i trpi.
I još.
Zlostavljačica nemoćnih dečkića.
Znati kuhati
Ne ne treba ti. Udat ćeš se pa će on …
Moderno doba? Za koga?
Za njih!
Priručnik za žene
Priručnik za žene
I evo, ovako krasan naputak se proglašava šalom čak i od istog nam spola.
Katastrofa, apokalipsa!
U zadnji tren sam osnovao ovaj klub jer je to, za sada, jedini način da istina izađe na vidjelo.
Ovaj klub je vapaj očajnika (čitaj kao množinu).
Drugih sigurnih kuća mi potlačeni mužeki nemamo. I tu smo diskriminirani. Samo se otvaraju kuće za zaštitu žena pa onda jadni ugnjetavani muškarci koji više ne mogu izdržati ovo ponižavanje kod kuće ili na poslu bježe u jedinootvorene sigurne kuće, bježe opet među žene i to među već ogorčene, protumuški nastrojene žene. Zamislite samo što su oni trpjeli do sada, koliko su očajni kada su se odlučili na ovako drastičan korak.
Bilo je govora da će se otvoriti sigurna kuća za muškarce u Dubrovniku, pa da će se u Zadru dati jedan sigurne kuće na korištenje muškima … Samo obećanja. Mora da o tome odlučuju žene.
Ispade mi opet predugačak post pa ne mogu staviti istinite priče koje imam u glavi kako bih potkrijepio činjenično stanje. Drugi put.
Koliki je strah od žena prisutan kod nas govori i sama činjenica da se ni ovdje muškarci ne usuđuju slobodno reći kakve drame proživljavaju.
Joj, joj!

3Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
mislim.. sto bi drugo moglu biti

Odgovori sa citatom

u ovoj temi? Ne ću puno pisati jer sam vidio sam svoju najdražu tu, pa da poslije ne bi bilo
...