| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Savjet: Reci da ne razlikuješ nijanse. Moj ex dečko nije poznavao nijanse i to mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Kao prvo podrzavam inicijativu. Svaka cast. Kao drugo, ne zelim uci u taj klub. Naime, dosta sam ovisan o mufu pa idem linijom manjeg otpora. Ak budem "talasao" postoji mogućnost da par dana budem bez redovite upotrebe mufa pa to može malo teže utjecati na moju psihu ![]() Samo mi nije jasno jedna stvar. Ak je vlasnici mufa ta ista upotreba mufa jako jako dobra i privlacna i toliko se navukla na to. Kako me može ne davanjem istog toliko ucjenjivati? Kaj je nije frka da mozda ne prihvatim ultimatum pa ona ostane praznog mufa na duže vrijeme? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca A jebi ga, bio sam mlad i neiskusan. I više nema nazad ![]() Čak nemrem reci: Drugi put cu pametnije ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Koja je to zivotna ironija ![]() Nama one puše, a na kraju ipak mi popušimo svjetski ![]()
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Pokušavam napisati nešto suvislo al mi ne ide. Previše me potresla Oggyjeva sudba kleta. Oggy, uz tebe smo! Pokušaj izdržati ovu mufotorturu (zasuči rukave i prihvati se ručnog rada) jer u protivnom nećeš smjeti, ni moći pobjeći ni do ovog kluba. KLUB4.JPG
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca evo i mene,jedne žene koja se nada da kuži.naime,ja mislim da su žene tu krive najviše,jer se zaljube u muškarca,takvog kakav je,pa ga onda,sustsvno pokušavaju promijeniti,iz nekih,samo njoj poznatih,tj.nepoznatih razloga.ja još uvijek volim svog muškarca,sada kada je debeo i noge mu smrde češće,zubi mu otpadaju...ali,kada ga pogledam u oći on je opet onaj moj stari,moja biljka i volim njegova"macho"sranja jer to je njegova sloboda da bude to što je.muški moraju ostati muški,a zašto neke žene pile i cijepe,pa su na kraju revoltirane i ironične,nek im bog pomogne,tja |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:26.

: