| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Ja sam mislio bez uputrebe fizičke i psihičke sile pa šta nije ovo klub ugnjetavanih muš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| charolastra | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Naravno da nam je klub preplavljan ženama ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca A zločestih li curica ovdje. Pod feminiziranim ženama sam imao u glavi žene zaražene feminizmom, odnosno pripadnice feminističkog pokreta. Nisam mislio na feminiziranje kao činjenje žene od nekoga, odnosno na davanje ženskih svojstava nekome, u ovom slučaju ženama. Prinajem da sam se pogrešno odrazio ali to vam nikako ne daje za pravo da mi odmah kopate oči u našem klubu. Čavke jedne. Nema veze, već ću ja vas oprati .
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Joj Doro! Ko da pišem kineskim pismom. Kažem da nisam mislio na tu feminiziranost, na taj pojam, pojam koji označava "učiniti nekoga ženom, dati mu ženska svojstva ili osobine" . Dakle ovako: Ja napisao: "da mi je drago što postoje žene koje nisu feminizirane" - upotrijebio sam pogriješan izraz Vi s pravom podmećete (jer pojam FEMINIZIRATI znači nekome davati ženska svojstva, osobine, učiniti koga ili što - ženom) : "da mi je drago postoje žene koje nisu žene" odnosno: "da mi je drago postoje žene koje nemaju ženska svojstva, osobine" Ja mislio reći: "da mi je drago što postoje žene koje nisu zaražene feminističkim idejama" "da mi je drago što postoje žene koje ne pripadaju feminističkom pokretu" Umjesto feminizirane trebao sam napisati feministkinje. Nadam se da je jasnije, a ako i nije ja odustajem od daljnjeg tumačenja jer nije toliko bitno. Baš ste stvorene za zakomplicirati jednostavne stvari.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 30-01-08 u 21:10. |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:32.

.