| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Evo pogledajte kako jedan mužjak koji ne želi bit u životu ugnjetavan, traži ženu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca a gle ovo....malo iz "prignječile" u akciji i odmah se povuku u svoj klub... ![]() ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
i što ti radiš u muškom kutku ovdje možeš biti samo jeb.....na ![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Nego, povodom oglasa na koji planiram se javiti, recite mi kaj je varjača? ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #68 (permalink) |
| charolastra | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca kuhača
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Kaže Anić u Rječniku hrvatskog jezika: varjača ž. drvena žlica s dugim (ne piše dugom, op.a.) drškom kojom se miješa ono što se vari; kuhača ![]() Znam ti ja to jako dobro i bez Anića ![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Oho!!! Ti to misliš da nebi prošla? ![]() Samo me gledaj. Hvala. To je prijatelj ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:54.