Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; A ja sam ti neprijatelj? Sedam rječnika sam izvrnuo u 5 min. - sve zbog tebe. Da i mislim da bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-01-08, 20:01   #71 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,905
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Klub ugnjetavanih muškaraca

A ja sam ti neprijatelj?

Sedam rječnika sam izvrnuo u 5 min. - sve zbog tebe.

Da i mislim da bi prošla bez problema.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:06   #72 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
puno on traži
Ma da, nisam primjetio

Odmah mi je upalo u oko da ima 180/105, a traži ženu sa 176/<60 i to pod obavezno.
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:08   #73 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,629
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Joj, sorry, sorry...nisam ni vidjela. Ma jesi. Evo i tebi (jel' smijem?)

Hvala kaj vjeruješ u mene (za razliku od onog zločestog Dara)
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:21   #74 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Oho!!! Ti to misliš da nebi prošla?
Mislim da bi. Zato sam ti i poželio sreću
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Hvala kaj vjeruješ u mene (za razliku od onog zločestog Dara)
zločesti? a kako kome
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:32   #75 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma ti sumnjaš u moje sposobnosti. I ti si mi neki frend. Pih

Da. Zločest
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 10:53   #76 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
vucica s se izdvaja iz mase

nedajte se dečki ugnjetavat,bar ne u svom klubu.kao al bandi i đeferson u svom klubu.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 22:23   #77 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,905
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ispričat ću vam sad jednu poučnu priču.

Slučajno neki dan spomenusmo kolegino putovanje u zemlju klokana. Prije puta je, naravno, morao obaviti i neke formalnosti. Između ostalog je morao zatražiti vizu za Australiju. I tu je imao nemalih problema koje su mu prouzročile, naravno, žene.
Bivše žene, da ne bude zabune.
Nema za njih veze što su bivše, ako treba praviti probleme tu su.
Pa čovjek se i rastao baš zbog toga što su mu pravile probleme, ali ne lezi vraže.

Dakle u toj zamolbi za australsku vizu imaju dvije rubrike u koje treba upisati podatke o bivšim bračnim družicama mog kolege (piše tamo i vanbračne zajednice, al pošto su samo dvije rubrike, nakon dugih konsultacija s kolegama u firmi, odlučio se moj prijatelj popuniti samo za ove što su mu bile zakonite i s kojima se potpuno zakonito razveo). Prošlo je od tih razvoda i nešto vremena pa se moj kolega i ne sjeća svih pojedinosti za svoje bivše.
Mi muški i inače nismo skloni pamćenju nekih podataka, nekih godišnjica, rođendana, prvih poljubaca, mjesta i vremena kad se što zbilo, a kamoli što smo pri tome imali na sebi odjeveno jer smo opterećeni puno važnijim i većim životnim problemima koji sežu čak i do opstanka naše civilizacije, pa i svemira u cjelini, dok naše «bolje polovice» vide smisao života, uz dotjerivanje vlastita izgleda i imidža, baš u pamćenju takvih trivijalnih sitnica jer one nisu opterećene pravim problemima.

Mislim da već pogađate da se Damir (nazovimo tako mog nesretnika da mi je kraće i brže pisati) nije sjećao nikakvih datuma, pa ni samih datuma rođenja svojih bivših. Ja ga u potpunosti razumijem jer mi to teško zapametimo i u normalnim uvjetima djelovanja, odnosno i u braku, a kako bi pamtili za razvedene supruge i to dvije. Osim toga on se razveo po zakonu i ja mislim da onda više nije dužan to pamtiti, a ako slučajno mora to pamtiti onda ga je sudac pri samom svečanom činu razvoda bio dužan upozoriti na tu bitnu pojedinost.
Ovako je Damir bacio iz novčanika papirić na kojem je to imao zapisano i sad se našao u nebranom grožđu.

Kako sad da on pita te svoje rastavljenice kad su rođene?

Nazvao je prvo «mekšu» i sve onako iz okola, sve fino, sve polako – uzalud. Naljutila se strašno, Damir je ispao i drzak, i bezobrazan, i neotesan. Sutradan je nazvao jednu cvjećarnicu i poslao buket cvijeća «mekšoj» bivšoj. Nakon što je u cvjećarnici provjerio uspješnost dostave, ponovo je nazvao. Razlika je bila vidljiva ali ipak ne toliko da bi on dobio potrebne podatke. Idući dan je poslao jedan fini parfem i konačno je dobio ono što mu je trebalo.

Uh!

To je bila «mekša».

Još samo jedan datum ga je djelio od dječačkog sna, od prelijepe Australije.

Nazvao je drugu, oštrokondžu. I popodne opet, i sutra i prekosutra i slao je i cvijeće, i parfeme, i srebrne narukvice, i brošiće … Istina, dogodili su se neki pomaci ali nikako dovoljni za otkrivanje datuma rođenja.

Već na izmaku snaga nazvao je ministarstvo nadajući se da taj datum i nije toliko presudan za njegovo putovanje. Moš mislit! Nepotpune zahtjeve uopće i ne razmatraju.

Kupio sad već ojađeni Damir paprenu ogrlicu (mislim nije ogrlica paprena – samo cijena), obukao novog anjcuga, polio se pitralonom po svježe obrijanoj glavi i put pod noge.
Kuc, kuc!
«Sad me trebaš bitango!?»
«Godinama nisi ni znao da postojim!!» - bilo je prvo što je čuo.

Ogrlica je znatno popravila međuljudske odnose bivših supružnika, popila se koja u to ime, pala i suza u spomen na bivša lijepa vremena, našlo se tu odmah i rame za plakanje, pa zagrljaj, pa maženje i naravno završio moj ispaćeni Damir u (vanbračnoj) postelji sa bivšom ženom.
Kaže mi da mu je bilo dobro jednom, pa i dva puta ali ona je htjela još, i još, i još. Preživio je i što je najbitnije dobio je datum koji mu je život značio.

Dobio je konačno i vizu, bio u svojoj zemlji snova, vratio se sretan zbog ispunjenih dječačkih želja i sad od silne zahvalnosti dva puta na mjesec posjećuje oštrokondžu, održava, odrađuje dobre odnose kako se opet ne bi doveo u nezavidan položaj jer, kako mi reče, volio bi on vidjeti i Ameriku, a datum rođenja je opet zaboravio.

E moj Damire!

Zaključke si izvlačite sami.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 22:29   #78 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 431
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Malo ga je skupo došlo, mogao je direkt k njoj da "izravna račune"
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 01:14   #79 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 155
D I A B L O se izdvaja iz mase

da izvedem zaključak,lol nek si kupi notebook
brijem da je ipak jeftiniji od tolikih poklona
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 12:06   #80 (permalink)
kruha i igara!

Zaključak: se ženiti.

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114