| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Zaključak: se ženiti. Da....točno....još kad vam kažem da se i ja zovem Damir....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Slažem se Dorina s tvojim zaključkom, al' samo djelimično jer to što eventualno nismo u braku nije nam baš velika garancija da nećemo biti iskorištavani od strane suprotnog spola. Navest ću i jedan osobni primjer kako bih potkrijepio ovu svoju tvrdnju. Ima tome i desetak godina kad sam se vozio Osijekom od centra prema Donjem gradu prvo Europskom avenijom pa nastavio ulicom Cara Hadrijana. Dolazim do podvožnjaka ispod pruge za Baranju (podvožnjak je izuzetno blagih nagiba), na izlazu iz podvožnjaka crveno na semaforu, stajem u kolonu na kosini peti, šesti u nizu i pazim pri tome da ostavim dovoljno mjesta ispred sebe jer znam da ima i manje vještih vozača koji pri kretanju na uzbrdici otklize prvo pola metra unatrag. Taman sam se udubio u neke svoje misli kad, više podsvjesno, primijetim da se auto ispred mene kreće, unatrag – naravno. Što sad? Pogled u retrovizor – nazad ne mogu od drugih auta, stišćem sirenu svom snagom – ne pomaže, golf ispred mene se i dalje lagano ali sigurno i neumitno približava. Prokleta gravitacija je djelovala bez greške, a idiot ispred mene to očigledno ne primjećuje. Nije mi preostalo ništa drugo nego pritisnuti što snažnije papučicu kočnice kako nakon udraca ne bi bio gurnut na auto iza. Istog trena sam prokleo sebe i svoj oprez i razmak koji sam ostavio ispred auta jer da je razmak manji i udarac bi bio slabiji. Dum! Nije bio jak udarac, auto se malo zatresao, čuo sam krckanje i sve se smirilo. Iz auta ispred ne izlazi nitko, a meni ide para na uši povlačim ručnu i izlijećem iz auta spreman i na fizički obračun s manijakom. Tako ljutit otvaram vozačeva vrata na autu ispred mene i prvo što vidim su duge, duge, duge noge vozača, odnosno vozačice u crnim mrežastim čarapama. Istog trena su te duge noge u tim crnim mrežastim čarapama krenule prema meni, odnosno van iz auta. «Jesam li ja možda vas ….?» - začuo sam nježni, mazni ženski glasić. «Naravno da ste me udarili. Kako to da niste primijetili da vam auto ide unazad?» - govorim primjetno manje ljut nego prethodnog trena. «Joj! Pa znate, meni je trepavica upala u oko, pa sam na retrovizor …Nije valjda jako?» - istim tim maznim glasom dodaje. «A što ja znam? Povucite ručnu pa ću ja malo unazad da vidimo.» Nagnula se izvana u unutrašnjost auta obaviti navedenu radnju, minić se pri tom podigao do vrha čarapa, vidio sam haltere, nisam više uopće bio ljut. Što je tu je. Šteta je učinjena, imam posla s finom damom s kojom ću se moći o svemu dogovoriti, pa nije kraj svijeta. Pomaknuo sam svoj auto pola metra unazad, još je malo zakrckalo, ostali automobili su nas trubeći zaobilazili, popriličan kaos je nastao zbog nepreglednosti mjesta na kojem se dogodila nezgoda. Na golfu nije bilo štete jer je imao auto-kuku na stražnjem kraju, moj branik je bio polomljen baš na mjestu gdje je udarila ta ista auto-kuka i desni kraj branika je malo visio. Strašno! Tek sad sam pogledao trezveno cijelu figuru moje sugovornice. Prekrasna, rasna crnka, idealna linija, velik dekolte, krupne crne oči, minić, a noge duge, duge, duge. «Pa nije tako strašno.» - isti onaj mazni glasić. Pogledao sam ponovo branik, pa nju, pa ponovo branik, pa opet…šteta mi se svakim novim pogledom činila sve manja. Dogovorili smo se da odemo na piće u neki kafić i da se tamo u miru dogovorimo. Sjeli smo svatko u svoj automobil, taman sam pokrenuo motor kad se golf onom istom kukom opet nabio na moj ispaćeni, ranjeni branik, opet je zakrckalo. U kafiću sam saznao da je dotična dama jako uzbuđena jer upravo ide na razgovor za novi posao, da ju je sad ovaj događaj jako uzdrmao i da se boji da se zbog toga neće na razgovoru pokazati u punom sjaju. Popila je dva jegera da razbije tremu prije ovog životno važnog razgovora. Ja sam pio kavu i mineralnu. Upitao sam ju ne boji li se policije kad tako smjelo konzumira alkohol. Odgovorila mi je da su i oni muškarci što ja u prvi mah nisam shvatio. Uglavnom, tijekom tih pola sata ja sam pokazao izuzetno razumijevanje za njenu nervozu, za nezgodnu situaciju s tom dugom trepavicom u oku, a branik i nezgodu nismo niti spomenuli. Na rastanku sam joj poželio sreću na skorašnjem razgovoru za posao i preporučio joj da bude oprezna u prometu jer ima svakakvih divljaka na našim cestama, kavalirski joj otvorio vrata golfa i još jednom zaželio sretan put i uspjeh na poslovnom razgovoru. Vratio sam se do svog auta te sam ugledavši sada već potpuno obješeni branik osjetio kako mi rastu magareće uši. Imao sam minimalno tisuću kuna štete na autu, imao sam pedesetak kuna manje u novčaniku jer sam kavalirski platio naša pića, a nisam imao niti njezino ime, niti broj telefona, niti broj tablica njenog golfa …. Nisam imao ništa. K tome sam još za kućnu uporabu morao lagati da mi je branik uništio neki nepoznati drznik na parkiralištu. Nikad nisam saznao je li crna dama dobila posao. Možda netko od vas zna?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca ![]() Mislim da je tvoja rasna crnka ovako otišla na taj "razgovor" za posao: Joj, joj, joj...Tako tipično... ![]() A sad ozbiljno: to se zbilja zove ugnjetavanje, manipuliranje i korištenje seksom da bi se ostvarilo neki naum ili se izvuklo iz neugodne sitacije. SRAMOTNO! Hvala Bogu, ja to nikad ne radim. ![]() ![]() Zadnji Uredio Rowanne : 04-02-08 u 10:34. |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
![]() ![]() ![]() muskarci ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat: ![]() A jaaadni ![]() ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Evo jednog primjera ugnjetavanja već u najranijoj dobi. To je možda trening za ono pravo ugnjetavanje koje tek dolazi ![]() Primjetit ćete njen jasan stav: želim tvoje, al nedam ti svoje ![]() ajd da te naučim nešto ...drugi put stavi samo kod, bez ovoga "v=" ispred ![]() fbs Zadnji Uredio fat_boy_slim : 04-02-08 u 15:16. |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
Ah, zaboga.... samo zlobni ženski mozak ne vidi posve očito svezu između radnje usisavanja i statusa ugnjetavanog muškarca. Krpe i metle da. Bokse ne. U znak prosvjeda mogli bi potpalit možda koji par slip mudanata. Bokse su blagodat i jedini istinski muškarčev izraz slobodarskog duha koji želi priuštit svojoj aparaturi. BTW - odlična tema, tek sam sad skužio da postoji. Jebemumiša, ja bi ovdje morao bit u najmanju ruku suosnivač. Teško bi se na ovim prostorima pronašao ugnjetavaniji mušakrac od mene. Možda eventualno Dino Drpić.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ugnjetavanih muškaraca Citat:
WORD!! ![]() ![]() ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

se ženiti.
....(jadni mi)....