Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Klub ugnjetavanih muškaraca u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Zaključak: se ženiti. Da....točno....još kad vam kažem da se i ja zovem Damir.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-02-08, 13:28   #81 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,725
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: Klub ugnjetavanih muškaraca

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Zaključak: se ženiti.

Da....točno....još kad vam kažem da se i ja zovem Damir....svi komentari su suvišni.......(jadni mi)....
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 10:00   #82 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,898
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Slažem se Dorina s tvojim zaključkom, al' samo djelimično jer to što eventualno nismo u braku nije nam baš velika garancija da nećemo biti iskorištavani od strane suprotnog spola. Navest ću i jedan osobni primjer kako bih potkrijepio ovu svoju tvrdnju.

Ima tome i desetak godina kad sam se vozio Osijekom od centra prema Donjem gradu prvo Europskom avenijom pa nastavio ulicom Cara Hadrijana. Dolazim do podvožnjaka ispod pruge za Baranju (podvožnjak je izuzetno blagih nagiba), na izlazu iz podvožnjaka crveno na semaforu, stajem u kolonu na kosini peti, šesti u nizu i pazim pri tome da ostavim dovoljno mjesta ispred sebe jer znam da ima i manje vještih vozača koji pri kretanju na uzbrdici otklize prvo pola metra unatrag.

Taman sam se udubio u neke svoje misli kad, više podsvjesno, primijetim da se auto ispred mene kreće, unatrag – naravno. Što sad? Pogled u retrovizor – nazad ne mogu od drugih auta, stišćem sirenu svom snagom – ne pomaže, golf ispred mene se i dalje lagano ali sigurno i neumitno približava. Prokleta gravitacija je djelovala bez greške, a idiot ispred mene to očigledno ne primjećuje. Nije mi preostalo ništa drugo nego pritisnuti što snažnije papučicu kočnice kako nakon udraca ne bi bio gurnut na auto iza. Istog trena sam prokleo sebe i svoj oprez i razmak koji sam ostavio ispred auta jer da je razmak manji i udarac bi bio slabiji.
Dum!
Nije bio jak udarac, auto se malo zatresao, čuo sam krckanje i sve se smirilo. Iz auta ispred ne izlazi nitko, a meni ide para na uši povlačim ručnu i izlijećem iz auta spreman i na fizički obračun s manijakom. Tako ljutit otvaram vozačeva vrata na autu ispred mene i prvo što vidim su duge, duge, duge noge vozača, odnosno vozačice u crnim mrežastim čarapama. Istog trena su te duge noge u tim crnim mrežastim čarapama krenule prema meni, odnosno van iz auta.
«Jesam li ja možda vas ….?» - začuo sam nježni, mazni ženski glasić.
«Naravno da ste me udarili. Kako to da niste primijetili da vam auto ide unazad?» - govorim primjetno manje ljut nego prethodnog trena.
«Joj! Pa znate, meni je trepavica upala u oko, pa sam na retrovizor …Nije valjda jako?» - istim tim maznim glasom dodaje.
«A što ja znam? Povucite ručnu pa ću ja malo unazad da vidimo.»
Nagnula se izvana u unutrašnjost auta obaviti navedenu radnju, minić se pri tom podigao do vrha čarapa, vidio sam haltere, nisam više uopće bio ljut. Što je tu je. Šteta je učinjena, imam posla s finom damom s kojom ću se moći o svemu dogovoriti, pa nije kraj svijeta. Pomaknuo sam svoj auto pola metra unazad, još je malo zakrckalo, ostali automobili su nas trubeći zaobilazili, popriličan kaos je nastao zbog nepreglednosti mjesta na kojem se dogodila nezgoda. Na golfu nije bilo štete jer je imao auto-kuku na stražnjem kraju, moj branik je bio polomljen baš na mjestu gdje je udarila ta ista auto-kuka i desni kraj branika je malo visio. Strašno!

Tek sad sam pogledao trezveno cijelu figuru moje sugovornice. Prekrasna, rasna crnka, idealna linija, velik dekolte, krupne crne oči, minić, a noge duge, duge, duge.
«Pa nije tako strašno.» - isti onaj mazni glasić.

Pogledao sam ponovo branik, pa nju, pa ponovo branik, pa opet…šteta mi se svakim novim pogledom činila sve manja. Dogovorili smo se da odemo na piće u neki kafić i da se tamo u miru dogovorimo.
Sjeli smo svatko u svoj automobil, taman sam pokrenuo motor kad se golf onom istom kukom opet nabio na moj ispaćeni, ranjeni branik, opet je zakrckalo.
U kafiću sam saznao da je dotična dama jako uzbuđena jer upravo ide na razgovor za novi posao, da ju je sad ovaj događaj jako uzdrmao i da se boji da se zbog toga neće na razgovoru pokazati u punom sjaju. Popila je dva jegera da razbije tremu prije ovog životno važnog razgovora. Ja sam pio kavu i mineralnu.
Upitao sam ju ne boji li se policije kad tako smjelo konzumira alkohol. Odgovorila mi je da su i oni muškarci što ja u prvi mah nisam shvatio.
Uglavnom, tijekom tih pola sata ja sam pokazao izuzetno razumijevanje za njenu nervozu, za nezgodnu situaciju s tom dugom trepavicom u oku, a branik i nezgodu nismo niti spomenuli.
Na rastanku sam joj poželio sreću na skorašnjem razgovoru za posao i preporučio joj da bude oprezna u prometu jer ima svakakvih divljaka na našim cestama, kavalirski joj otvorio vrata golfa i još jednom zaželio sretan put i uspjeh na poslovnom razgovoru.

Vratio sam se do svog auta te sam ugledavši sada već potpuno obješeni branik osjetio kako mi rastu magareće uši.

Imao sam minimalno tisuću kuna štete na autu, imao sam pedesetak kuna manje u novčaniku jer sam kavalirski platio naša pića, a nisam imao niti njezino ime, niti broj telefona, niti broj tablica njenog golfa …. Nisam imao ništa. K tome sam još za kućnu uporabu morao lagati da mi je branik uništio neki nepoznati drznik na parkiralištu.

Nikad nisam saznao je li crna dama dobila posao.
Možda netko od vas zna?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 10:32   #83 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Odgovorila mi je da su i oni muškarci što ja u prvi mah nisam shvatio.
Mislim da je tvoja rasna crnka ovako otišla na taj "razgovor" za posao: Joj, joj, joj...Tako tipično...
A sad ozbiljno: to se zbilja zove ugnjetavanje, manipuliranje i korištenje seksom da bi se ostvarilo neki naum ili se izvuklo iz neugodne sitacije. SRAMOTNO! Hvala Bogu, ja to nikad ne radim.

Zadnji Uredio Rowanne : 04-02-08 u 10:34.
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 12:22   #84 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Vratio sam se do svog auta te sam ugledavši sada već potpuno obješeni branik osjetio kako mi rastu magareće uši.

Imao sam minimalno tisuću kuna štete na autu, imao sam pedesetak kuna manje u novčaniku jer sam kavalirski platio naša pića, a nisam imao niti njezino ime, niti broj telefona, niti broj tablica njenog golfa …. Nisam imao ništa. K tome sam još za kućnu uporabu morao lagati da mi je branik uništio neki nepoznati drznik na parkiralištu.

Nikad nisam saznao je li crna dama dobila posao.
Možda netko od vas zna?
muskarci
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 13:14   #85 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,629
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke

Mislim da je tvoja rasna crnka ovako otišla na taj "razgovor" za posao: Joj, joj, joj...Tako tipično...
A sad ozbiljno: to se zbilja zove ugnjetavanje, manipuliranje i korištenje seksom da bi se ostvarilo neki naum ili se izvuklo iz neugodne sitacije. SRAMOTNO! Hvala Bogu, ja to nikad ne radim.
Ni ja. Nikada se ne bi smješkala da me propuste. Sačuvaj Bože.

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
muskarci
A jaaadni

Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 15:02   #86 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Evo jednog primjera ugnjetavanja već u najranijoj dobi. To je možda trening za ono pravo ugnjetavanje koje tek dolazi
Primjetit ćete njen jasan stav: želim tvoje, al nedam ti svoje

ajd da te naučim nešto ...drugi put stavi samo kod, bez ovoga "v=" ispred
fbs

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 04-02-08 u 15:16.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 16:06   #87 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,456
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

dobro te zajebala

jebiga pička je moćno oružje
Star 04-02-08, 17:02   #88 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Evo jednog primjera ugnjetavanja već u najranijoj dobi. To je možda trening za ono pravo ugnjetavanje koje tek dolazi
Primjetit ćete njen jasan stav: želim tvoje, al nedam ti svoje

ajd da te naučim nešto ...drugi put stavi samo kod, bez ovoga "v=" ispred
fbs
Gadna mala...
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 17:09   #89 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
O tim tezama mozete pricat i rado cemo vas poslusat i uzet sve to u obzir dok usisajete kucu... Sa sta glasnijim usisivacem...
Pa ovo je mjesto upravo za one muškarce koji usisaju kuću.

Ah, zaboga.... samo zlobni ženski mozak ne vidi posve očito svezu između radnje usisavanja i statusa ugnjetavanog muškarca.

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Koja teme, sad cete jos pocet palit bokse, krpe i metle...
Krpe i metle da.

Bokse ne. U znak prosvjeda mogli bi potpalit možda koji par slip mudanata. Bokse su blagodat i jedini istinski muškarčev izraz slobodarskog duha koji želi priuštit svojoj aparaturi.

BTW - odlična tema, tek sam sad skužio da postoji. Jebemumiša, ja bi ovdje morao bit u najmanju ruku suosnivač. Teško bi se na ovim prostorima pronašao ugnjetavaniji mušakrac od mene. Možda eventualno Dino Drpić.
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 17:13   #90 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,067
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Bokse ne. U znak prosvjeda mogli bi potpalit možda koji par slip mudanata. Bokse su blagodat i jedini istinski muškarčev izraz slobodarskog duha koji želi priuštit svojoj aparaturi.
Rijetko kad se slazem s tobom. ALi ovdje nemam rijeci.
WORD!!
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: muskarci, musko zenski odnosi, ugnjetavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114