| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi koja vam je najdraža poza... u Društvo forumu; Dečki koja vam je najdraža poza dok gledate tekmu na TV-u? ja stavim noge na tabure, uvalim se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | koja vam je najdraža poza... Dečki koja vam je najdraža poza dok gledate tekmu na TV-u? ja stavim noge na tabure, uvalim se u fotelju, pivce i uvijek nešto slano za grickanje. U poluvremenu topli sendvići ili ako je i ekipa tu, onda naručimo jumbo picu s feferonima. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koja vam je najdraža poza... na kolinima, 3 cm od tevea, grizuci nokte od muke
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: koja vam je najdraža poza... a što ne pitaš tatu da te pusti da piješ pivkana? Pusti zvocanje seke i mame, to ti je normalna zvučna kulisa (žensko zvocanje) dok muškarac radi važne stvari u životu. kad ne čujem taj saundtrak, pitam se radim li pravu stvar. To je ko ono kad glavni lik u filmu ide učinit pravu stvar, osvetit brata i pobit 10 ljudi il slično, pa se čuje ona super mjuza. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koja vam je najdraža poza... U stolici uz ekipu u bircu.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: koja vam je najdraža poza... utakmice gledam samo u društvu, pa ako se ima mjesta za izvaliti na nekom trosjedu ili fotelji onda ta ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: koja vam je najdraža poza... Ovo je jedno vrlo gadno pitanje, pošto ima nekoliko različitih situacija ![]() 1. Utakmice koje se igraju vikendom u popodnevnim terminima, a ne igraju meni dragi klubovi, najčešće gledam iz kreveta, ležeći. Tada najčešće tamanim neke grickalice (rijetko pijem pivo ) 2. Isti taj termin a kada igra neki meni bitniji klub (najčešće ManUtd), gledam u raznim pozama, sjedim, ležim, stojim, skačem itd... 3. Utakmice u večernjim terminima najčešće gledam u nekom društvu. Tada se fino sjedi, jede, pije pivo i ostali popratni sadržaji. 4. Utakmice reprezentacije na velikim natjecanjima volim gledat isto u društvu, ali to je rijetko jer svi budu po birtijama nekim, a ja nemam živaca za to . Rijetko se događa da i ja gledam utakmicu u kafiću, ali to baš ne volim, jer sam pre nervozan u tim situacijama, a ne mogu izrazit svoje emocije na javnom mjestu ![]() Ima toga još, ali ko će se sjetit svega ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: koja vam je najdraža poza... Eliminiraš sve šta ne radim, i ostane ti to da gledam sam kod kuće i pizdim ![]() Nekad gledam u birtiji...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet, pivo, uzivanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:28.

)