| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi koja vam je najjodvratnija cuga u Društvo forumu; ribar...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: koja vam je najjodvratnija cuga jebo svinju koja bira napoj jednom sam se samo izrigao od cuge: probudio sam se u tudjem stanu i ugledao tetrapak soka od narance potegnio jako dobar guc a unutra sok od narance pomijesan sa cikovima i pepelom od cigareta jos sam prvi dio i progutao ali onda sam dosao do pepela, koji mi je zario grlo e to nisam vise mogao probavit e to je odvratna cuga, ne moze to zamislit tko nije pio znaci: sok od narance+cikovi |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koja vam je najjodvratnija cuga Ljeto, upeklo sunce. Dođem u radni prostor, 2 police. Na gornjoj polici je bilo otprilike 20 boce vode jane od limuna prazne poslagane jedna do druge a na donjoj je bila jedna boca jane polupune. Umoran, oznojen, iscrpljen odlučim eksat to... U jebate život onda sam još više izgorio kao da je sunce eksplodiralo kad sam shvatio da je to bio razređivać... ![]() |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 18-06-06 Lokacija: Varaždin Godina: 26
Poruka: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koja vam je najjodvratnija cuga Jednom sam se kad sam bio mlad napio kruškovca od Badela, tri dana nisam znao za sebe a izrigao sam pluća van, tak da je to definitivno najgora cuga koja ima za mene... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cuga, koja, najjodvratnija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 06-06-05 00:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.