Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi koja vam je najjodvratnija cuga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Morate biti precizniji. Ako vam je bilo loše od Ribara ili Fešte, ne mož...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-05-06, 23:50   #31 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,109
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: koja vam je najjodvratnija cuga

Citat:
Pravi autor: Maslow

Morate biti precizniji. Ako vam je bilo loše od Ribara ili Fešte, ne možete generalizirati na sva vina.

Ako ste se napili loše votke ne znači da vam je i visky najgore piće.
Ako san proba govno od pasa i nije mi se svidilo, znaci, ne mogu generalizirat i rec da mi se nece svidit govno od krave?
Sta si ti, neki empirist?

Zadnji Uredio Servant : 30-05-06 u 23:54.
Servant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-06, 23:52   #32 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

A kad ne volim vino, ne volim ga i šta mogu Malo je falilo da se od gutljaja ledene iločke berbe ne ispovraćam Dakle ni kvalitetno mi ne ide najbolje
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 00:01   #33 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Servant
Ako san proba govno od pasa i nije mi se svidilo, znaci, ne mogu generalizirat i rec da mi se nece svidit govno od krave?
Sta si ti, neki empirist?

Pa moran ti priznat da si ti prvi dalmatinac koji ne voli vino a kojeg sam ja sreo u svojoj dugoj i bogatoj alkoholnoj karijeri.

Daleko od toga da ti se mora svidit vino... samo mi je to malo čudno. Pa ja sam mislio da svi mi ovde prvo što probamo pit je vino... jednostavno ti je vino toliko dostupno i toliko si u kontaktu sa vinom da se navikneš... Meni je bevanda ka voda... liti uopće ne pijen ni sokiće ni vodu... samo tanku bevandu

A dobro - ako ti ne paše, ne paše ti. Fala bogu
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 00:03   #34 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

e bevanda! to je jedino što mogu od alkohola popit
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 00:06   #35 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,109
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: damfisk
Pa moran ti priznat da si ti prvi dalmatinac koji ne voli vino a kojeg sam ja sreo u svojoj dugoj i bogatoj alkoholnoj karijeri.

Daleko od toga da ti se mora svidit vino... samo mi je to malo čudno. Pa ja sam mislio da svi mi ovde prvo što probamo pit je vino... jednostavno ti je vino toliko dostupno i toliko si u kontaktu sa vinom da se navikneš... Meni je bevanda ka voda... liti uopće ne pijen ni sokiće ni vodu... samo tanku bevandu

A dobro - ako ti ne paše, ne paše ti. Fala bogu
Ne,ne,ne... To san ja govoria za ove ostale koji su napisali da ne vole vino... Ja san napisa da ne volin tekilu.

Obožavan vino.. Crno mi je najdraže hladno, i bez ikakvih dodataka, dok bilo volin s mineralnom (gemišt)..
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 00:08   #36 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp
e bevanda! to je jedino što mogu od alkohola popit
Super! Ali moraš pripazit na izgovor - izgovara se sa malo dužim e i kratkim ostalim samoglasnicima - "beevanda"

Imaš više vrsti bevandi:

dva u tri ili velika bevanda - ta je ako je vino dobro (dvije trećine vina i jedna trećina vode - "dva dila vina u tri dila bevande")

obična bevanda ili mezzo-mezzo - pola vino pola voda

tanka bevanda - vino je manje od jedne trećine bevande, ostalo voda i plus leda - ta se pije tijekom cijelog dana, kad je vrućina i moraš nešto pit a da se ne opiješ ako to piješ cijeli dan

I jedna mala napomena: bevanda je u 90% slučajeva od bijelog vina, vrlo rijetko od crnog - ali može i crno

I bevanda se sastoji od vina i VODE - nikad, ali baš nikad nikad NIKAD se ne smije ulijevat mineralna. To je gemištek, pije se u purgeriji i očajan je. Nažalost, sve je popularniji i ovde kod nas, iako meni nikako nije jasno zašto

@ Servant - Pardon, zamiša san te s nekin drugin. Sorry.
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 00:19   #37 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Super! Ali moraš pripazit na izgovor - izgovara se sa malo dužim e i kratkim ostalim samoglasnicima - "beevanda"

Imaš više vrsti bevandi:

dva u tri ili velika bevanda - ta je ako je vino dobro (dvije trećine vina i jedna trećina vode - "dva dila vina u tri dila bevande")

obična bevanda ili mezzo-mezzo - pola vino pola voda

tanka bevanda - vino je manje od jedne trećine bevande, ostalo voda i plus leda - ta se pije tijekom cijelog dana, kad je vrućina i moraš nešto pit a da se ne opiješ ako to piješ cijeli dan

I jedna mala napomena: bevanda je u 90% slučajeva od bijelog vina, vrlo rijetko od crnog - ali može i crno

I bevanda se sastoji od vina i VODE - nikad, ali baš nikad nikad NIKAD se ne smije ulijevat mineralna. To je gemištek, pije se u purgeriji i očajan je. Nažalost, sve je popularniji i ovde kod nas, iako meni nikako nije jasno zašto

aha, hvala
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 00:23   #38 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Mislim da dobro moraš pazit kako izgovaraš to beeevanda, da se nebi kojim slučajem zapila.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 00:25   #39 (permalink)
glup & gluplji

Citat:
Pravi autor: Wamp
aha, hvala
No problem.

Ako ikad dođeš u Split, javi i vodin te u konobu na brudet i bilu bevandu. Za tebe - tanku bevandu
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 00:26   #40 (permalink)
Cobeta

Citat:
Ako ikad dođeš u Split

Odmalena sam svakog ljeta u Splitu...jedino nisam par godina bila ali hvala na ponudi
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cuga, koja, najjodvratnija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Jacques Houdek sahasa Vicevi i Smiješni Tekstovi 75 18-07-08 01:57
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 17-05-07 23:12
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Quote bez granica CH1 Igre bez granica 111 05-06-05 23:03

Trenutno vrijeme na forumu: 01:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114