| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi koja vam je najjodvratnija cuga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Morate biti precizniji. Ako vam je bilo loše od Ribara ili Fešte, ne mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| butsecks | Re: koja vam je najjodvratnija cuga Citat:
Sta si ti, neki empirist?
__________________ Ja živim na slepom koloseku... Zadnji Uredio Servant : 30-05-06 u 23:54. | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koja vam je najjodvratnija cuga Citat:
Pa moran ti priznat da si ti prvi dalmatinac koji ne voli vino a kojeg sam ja sreo u svojoj dugoj i bogatoj alkoholnoj karijeri. Daleko od toga da ti se mora svidit vino... samo mi je to malo čudno. Pa ja sam mislio da svi mi ovde prvo što probamo pit je vino... jednostavno ti je vino toliko dostupno i toliko si u kontaktu sa vinom da se navikneš... Meni je bevanda ka voda... liti uopće ne pijen ni sokiće ni vodu... samo tanku bevandu A dobro - ako ti ne paše, ne paše ti. Fala bogu
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| butsecks | Re: koja vam je najjodvratnija cuga Citat:
To san ja govoria za ove ostale koji su napisali da ne vole vino... Ja san napisa da ne volin tekilu. Obožavan vino.. Crno mi je najdraže hladno, i bez ikakvih dodataka, dok bilo volin s mineralnom (gemišt).. ![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koja vam je najjodvratnija cuga Citat:
Imaš više vrsti bevandi: dva u tri ili velika bevanda - ta je ako je vino dobro (dvije trećine vina i jedna trećina vode - "dva dila vina u tri dila bevande") obična bevanda ili mezzo-mezzo - pola vino pola voda tanka bevanda - vino je manje od jedne trećine bevande, ostalo voda i plus leda - ta se pije tijekom cijelog dana, kad je vrućina i moraš nešto pit a da se ne opiješ ako to piješ cijeli dan I jedna mala napomena: bevanda je u 90% slučajeva od bijelog vina, vrlo rijetko od crnog - ali može i crno ![]() I bevanda se sastoji od vina i VODE - nikad, ali baš nikad nikad NIKAD se ne smije ulijevat mineralna. To je gemištek, pije se u purgeriji i očajan je. Nažalost, sve je popularniji i ovde kod nas, iako meni nikako nije jasno zašto ![]() @ Servant - Pardon, zamiša san te s nekin drugin. Sorry.
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
aha, hvala ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
Ako ikad dođeš u Split, javi i vodin te u konobu na brudet i bilu bevandu. Za tebe - tanku bevandu ![]()
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
Odmalena sam svakog ljeta u Splitu...jedino nisam par godina bila ali hvala na ponudi ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cuga, koja, najjodvratnija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:21.

Malo je falilo da se od gutljaja ledene iločke berbe ne ispovraćam 
To san ja govoria za ove ostale koji su napisali da ne vole vino... Ja san napisa da ne volin tekilu.