| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Koje su vam najčešće psovke? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Moja malenkost UŽAS koje Bogohuljenje šta onda čitaš ako ti smeta... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam najčešće psovke? dok ne procitas ne mozes znat sto pise.... a u ostalom to je ko da me pitas zasto disem ako je zrak necist ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Koje su vam najčešće psovke? ovo je tema za psovanje,i znaš da će se tu pisati psovke i onda opet ideš gledat nvm
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam najčešće psovke? sorry sto gledam, a nisam pitala smijem li... necu vise nikad...jea rajt ..imam pravo iznjet svoje misljenje kao i ti..stoga sta si me sad uvatio tu davit...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Dr. Gregory House | Re: Koje su vam najčešće psovke? Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Koje su vam najčešće psovke? Citat:
![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Koje su vam najčešće psovke? moje najčešće su: jebate led, a u pičku materinu, ajde u kurac, i to kad sam kolko tolko normalna, a kad popizdim onda tolike nepovezane pizdarije govorim da to nemoguće zapamtit. i još mi je svaka treća: a bogati ili asti boga
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,397
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam najčešće psovke? Nije mi jasno kaj Bog i kompanija imaju raditi u psovkama? To mi fakat nije jasno, uostalom kao ni psovanje nečije mame - isto. Kaj bi i vama koji volite takvo što okinut bilo ok slušati da vama netko okine po mami ili nekom u familiji? Mislim da upravo takvi baš to ne podnose i onda traže neku fer plej igru (da, Spasoje, prvenstveno mislim na tebe... i živo mi je hebe kaj ćeš vjerojatno reći "nemoj čitat ako ti smeta"). I ja psujem, ako su to psovke oblici glagola j***ti.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najces ce, psovanje, psovke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.